Betano România – De ce să iei în considerare această agenție, ca pasionat de pariuri sportive?

Home $ Diverse $ Betano România – De ce să iei în considerare această agenție, ca pasionat de pariuri sportive?

by | Jul 18, 2022 | Diverse

Piața jocurilor de noroc este extrem de prosperă inclusiv în România, mai ales când este vorba de mediul online. Tendința gamblerilor de a-și desfășura activitatea la operatori virtuali a crescut cel mai mult odată cu anul 2020, însă a rămas într-o stare de expansiune masivă chiar și acum. Acest lucru se datorează în principal posibilităților mai numeroase pe care le aduc platformele, dar și numărului crescut de opțiuni, plus intimitatea, accesul nelimitat și rapid, pe lângă ofertele greu de egalat de agențiile stradale.

Această intensificare a cererii gamblerilor de pe internet a condus la dezvoltarea masivă a portofoliilor operatorilor, dar și a pachetelor de beneficii pe care le pun la dispoziția jucătorilor. În topul preferințelor a reușit să se mențină o perioadă îndelungată Betano, un nume foarte impunător în industria iGaming.

Operatorul este cunoscut pentru mai multe plusuri pe care le are, inclusiv pentru Liga 1 Betano, o competiție extrem de intensă pentru publicul din România. Pe lângă aceasta, operatorul se află pe lista agențiilor favorite și pentru că vine cu unele surprize constant, așa cum este noua și îmbunătățita opțiune Bet Builder.

Ce este Bet Builder de la Betano?

Când ai ca pasiune jocurile de noroc, indiferent de categoria pe care o preferi, este bine să ai la îndemână cât mai multe beneficii și oportunități. Betano a relansat Bet Builder, o opțiune prin care poți să faci un mix de piețe, adică să le combini după cum consideri că îți este mai avantajos.

Aceasta este o versiune îmbunătățită a unui concept mai vechi, care îți permite ca pe același tichet, într-un singur bet, să ai mai multe piețe ale aceluiași eveniment. Spre exemplu, biletul poate să includă rezultat final, total goluri, peste/sub, dar nu numai.

Un plus al acestei versiuni de Bet Builder de la Betano este că poți să aduci laolaltă mai multe combinații de selecții, fie tot Bet Builder, fie alte tipuri de bet-uri. Adică, pe același tichet, poți avea alternat, ori nu, primul Bet Builder, primul pariu simplu, al doilea Bet Builder, al doilea pariu simplu, fiecare în parte având opțiunile sale.

Opțiunea este destul de complexă, dar foarte simplu de folosit. În plus, este avantajoasă pentru că lasă libertatea de a-ți crea un bilet după cum dorești, ceea ce nu se prea poate face la alte agenții.

De ce să alegi Betano România, ca pasionat de pariuri sportive?

După cum am menționat și anterior, membrii Betano au extrem de multe posibilități în mediul online. Pe lângă faptul că poți să plasezi bilete aparte, pe care le creezi cam după bunul plac, ai o gamă vastă de opțiuni. Portofoliul acestui operator include zeci de opțiuni când este vorba de tipurile de sport disponibile, dar și de competițiile naționale sau internaționale pentru care ai dori să plasezi un tichet virtual.

De asemenea, la această agenție online ești întâmpinat cu numeroase pachete de beneficii. Pe lângă cel de bun venit, poți să profiți de câteva avantaje foarte mari și prin ofertele de după. Ele vin atât cu surprize tip cashback, cât și cu cote mai mari, cu șanse crescute de câștig, cu recompense sub formă de puncte, dar nu numai.

Tot ce îți rămâne de făcut este să fii responsabil cu investițiile pe care le faci și să te distrezi. Câștigurile pot să vină când te aștepți mai puțin, tocmai de aceea este bine să pui accentul pe experiențele pe care le ai și să îți diminuezi riscurile!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!