De inclus în planurile pentru sezonul rece: seri de marți pe acorduri de pian la Samsara Foodhouse

Home $ Articole $ De inclus în planurile pentru sezonul rece: seri de marți pe acorduri de pian la Samsara Foodhouse

by | Oct 21, 2022 | Articole, Recomandări

Ca să celebrăm împreună sezonul cald, prietenii de la Samsara Foodhouse ne-au adus seria de evenimente Joy Sessions & Brunch pe terasa lor. Atunci, ne-am bucurat de dimineți târzii însorite, cu un brunch apetisant și băuturi creative, în timp ce ritmurile tropical-tribale aduse de Adrian Tudoran (Electroclown/Văzduh) au amplificat atmosfera. Acum că sezonul rece își intră tot mai mult în drepturi, ei ne propun o altă serie de evenimente prin care să marcăm frumos tranziția dinspre toamnă înspre iarnă: Piano Evenings. Cum afară se simte tot mai frig și întunericul se lasă tot mai repede peste oraș, ei ne propun ca în zilele de marți să ne adunăm împreună ca să simțim pe deplin atmosfera cosy de toamnă.

Ei ne dau întâlnire în camera ce găzduiește un măslin din interiorul restaurantului lor, de pe Cardinal Iuliu Hossu, nr. 3, pe malul Canalului Morii, să ne bucurăm de acorduri de pian.

Ce se întâmplă în cadrul evenimentelor Piano Evenings?

În cadrul evenimentelor Piano Evenings, prietenii de la Samsara Foodhouse te așteaptă la ei acasă bilunar, în serile de marți, începând cu ora 19:00 – cu preparate sezoniere, atmosferă relaxată și o coloană sonoră de pian în surdină.

„Pentru noi, toamna este și despre a căuta căldura din interior. Nu e doar despre căldura mâncării pe care o pregătim, ci și despre căldura care se regăsește în atmosfera confortabilă pe care o căutăm în zilele tomnatice.” – echipa Samsara Foodhouse

Acompaniați de acordurile line de pian ale lui Răzvan Măhuleț, ei te îndeamnă să te bucuri de acel gen de „căldură” și comfort care se regăsește în special în preparatele meniului lor sezonier, de toamnă. O căldură pe care o simți în tihnă, care te poartă cu gândul la soarele de peste vară care a îndulcit fructele și legumele și a contribuit, subtil, la ce savurezi din farfurie.

Ce poți savura în cadrul evenimentelor Piano Evenings la Samsara Foodhouse?

Intrarea în sezonul de toamnă al acestui an a servit drept inspirație pentru echipa Samsara Foodhouse în conceperea noului lor meniu. S-au lăsat pe mâna acestui anotimp ca să le arate, ca-n fiecare an, cum transformă natura, cum răspândește mirosul de dovleac copt în cuptor și cum ne pune pe masă toate roadele specific sezoniere.

Meniul se bucură de preparate precum Pulpă de vânătă caramelizată, Veggie rainbow pie, Orecchiette cu zucchini și ricotta și Prăjitură cu prune caramelizate și multe altele care de-abia așteaptă să fie degustate.

Printre băuturile homemade, care au devenit semnătură pentru Samsara Foodhouse, în sezonul de toamnă, te vei mai putea bucura de cocktail-uri în care au inclus arome și ingrediente deosebite și reconfortante – ca și pară, yuzu, fructul pasiunii, sirop de trandafiri și migdale sau spumă de pere cu bergamotă și chili.

Când au loc evenimentele Piano Evenings în perioada următoare?

Serile de pian din camera cu măslin a Samsara Foodhouse au debutat în 11 octombrie când, pe parcursul a două ore, între 19:00 și 21:00, clienții s-au putut bucura de o cină tomnatică pe acorduri line de pian. Ele sunt planificate pe tot parcursul perioadei următoare, în sezonul rece, iar următoarea dată în care ni se dă întâlnire pe malul Canalului Morii, la Samsara Foodhouse acasă, e marți, 25 octombrie.

Ca să fii la curent cu toate noutățile referitoare la acest eveniment, asigură-te că-i urmărești pe Facebook și Instagram; aici anunță tot timpul, pentru prima dată, orice informație nouă și faină. Și – la fel de important – ca să-ți asiguri din timp locul la eveniment, nu ezita să-ți faci o rezervare online aici sau la numărul de telefon 0736 073 073. Dish-urile lor de toamnă de-abia așteaptă să fie degustate, iar Răzvan e la fel de nerăbdător să te încânte cu pianul său.

Așadar, ne vedem în camera cu măslin de la Samsara Foodhouse marți seara, în 25 octombrie, începând cu ora 19:00?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!