5 motive să nu ratezi Retro Party la Polivalentă în 30 noiembrie

Home $ Articole $ 5 motive să nu ratezi Retro Party la Polivalentă în 30 noiembrie

by | Nov 4, 2022 | Articole, Recomandări

Una dintre categoriile de petreceri la care ne simțim cel mai bine noi, în Cluj, sunt cele retro. Așa că n-am putut să nu ne entuziasmăm când am aflat că se anunță încă o seară cu și despre „remember when…?” și despre cum a fost prima noapte a părinților noștri la discotecă. În 30 noiembrie, în ajunul Zilei Naționale a României, ne dăm întâlnire la Retro Party Romania, la Sala Polivalentă BT Arena. Pe scenă vor urca Zdob și Zdub, Akcent, Arsenium (ex-O-Zone), Hara și trupa Boney M Xperience, formație tribut care cântă piesele trupei Boney M, din care face parte o fostă componentă din formula originală. În plus, DJ Antenna va mixa cele mai iubite hituri retro.

În cazul în care te-ntrebi dacă ar putea să fie locul tău acolo sau nu, ți-am pregătit o listă cu 5 motive să nu ratezi Retro Party, pe care noi îl așteptăm cu nerăbdare. Iată despre ce e vorba.

Ascultă live hituri retro de la trupe ca Zdob și Zdub, Akcent, Hara și Arsenium

Zdob și Zdub

Cap de afiș la Retro Party Romania sunt moldovenii de la Zdob și Zdub, activi de peste 20 de ani în peisajul muzical internațional și recunoscuți pentru mixul de genuri pe care le combină în piesele lor îndrăgite în țară și peste hotare, precum „DJ Vasile”, „Boonika bate tare”, „Moldovenii s-au născut”. De-a lungul timpului Zdob și Zdub a participat la Eurovision, a cântat în deschiderea unor concerte cu formații și artiști de renume mondial, precum sunt Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin’ Criminals, Linkin Park.

Zdob si Zdub

Akcent

Retro Party Romania aduce pe scena de la Polivalentă trupa Akcent, cunoscută odată cu single-ul „Ți-am Promis”, lansat în 2001. Apogeul formației a fost lansarea hitului „Dragoste de închiriat”, care a ajuns pe primele poziții în topurile românești. Mai apoi, Akcent a cucerit și piața internațională odată cu lansarea single-ului „Kylie”, versiunea în limba engleză a piesei „Dragoste de închiriat”. „Kylie” a ajuns pe prima poziție în multe topuri din Europa.

Hara

De mai bine de 20 de ani, Hara ne cântă și ne încântă cu piese precum „Totaya Ye”, „Ce ți-aș face”, „Cine”, „Ne vedem la Cluj” sau „Muro Shavo”. Două dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei Hara au fost declarate câștigătoare în cadrul AKADEMIA MUSIC AWARDS, unul dintre ele mai importante concursuri muzicale internaționale din Statele Unite.

Arsenium (ex-O-Zone)

Arsenium, ex-O-Zone, aduce la Cluj hiturile celebre ale formației care l-au adus în atenția reflectoarelor. Arsenie Todiraș a cucerit alături de ceilalți membri ai trupei O-Zone atât topurile românești, cât și pe cele internaționale cu piese precum „Dragostea din tei”, „Despre tine” sau „De ce plâng chitarele”. O performanță deloc de neglijat e faptul că „Dragostea din tei” a ajuns pe prima poziție în peste 30 de țări ale lumii și a fost reînregistrată de 200 de artiști în 14 limbi diferite.

Bucură-te live de prestația artiștilor internaționali Boney M. Xperience

Una dintre cele mai așteptate prezențe de la super evenimentul din 30 noiembrie este trupa Boney M. Xperience, formație tribut care cântă piesele trupei originale Boney M. Show-urile lor readuc în scenă atmosfera anilor ’70-’80 prin stilul de dans, ținute impresionante și piese precum „Daddy Cool”, „Rivers of Babylon”, „Sunny” sau „Rasputin”. Trupa o are în componență pe Shyela Bonnick, care a fost alături de formația originală.

Savurează mixuri de piese retro din toate timpurile cu DJ Antenna

Pe lângă muzica live, show-ul de la Polivalentă va conține și o secțiune cu mixuri pline de energie şi cu o arie muzicală bogată. DJ ANTENNA mixează muzică retro din toate timpurile și distrează oameni la festivaluri, în cluburi, pub-uri şi în locuri neconvenţionale (autobuz, tramvai, tren sau vapor), atât în țară, cât și în afara ei.

Întoarce-te în timp, la chefurile studențești specifice anilor ‘90 și 2000

Flavius Buzilă, solistul trupei Hara și organizator al evenimentului, surprinde această idee frumos, astfel:

Cred că toți ne amintim cu drag de chefurile din camerele și sălile de lectură ale căminelor studențești din anii ‘90 și 2000, de petrecerile improvizate cu prietenii, cum cântam cu toții în cor și ne conectam atât de frumos. S-au creat așa super prietenii care durează și azi! Cu acest spirit vrem să întâmpinăm Ziua Națională la BT Arena, să ne conectăm prin muzică și dans în număr mare, să simțim acea energie colectivă electrizantă.” – Flavius Buzilă

Profită de pachetul de grup special conceput pentru prieteni

Ca să-ți ofere un imbold să vii la petrecere alături de prietenii tăi, organizatorii au pregătit o ofertă specială pentru grupuri de prieteni: 5+3 gratuit. Cei care vor cumpăra 8 bilete, vor plăti doar 5.

Biletele se pot achiziționa de pe bilet.ro, iar până în 16 noiembrie participanții pot beneficia și de oferta EARLY BIRD. Dacă și pentru tine sună la fel de tentant ca și pentru noi, te invităm să-ți achiziționezi biletul de aici.

Așadar, ne dăm întâlnire să sărbătorim Ziua României cu un „Buchet de Trandafiri” de la Akcent, cu „DJ Vasile” de la Zdob și Zdub sau „Dragostea din tei” în interpretarea lui Arsenium, la Retro Party. Ne vom teleporta în atmosfera anilor ’70-’80 cu ținute uluitoare și evident, muzica trupei Boney M Xperience. Mai mult, DJ Antenna a pregătit un set de remixuri ale celor mai cunoscute hituri românești din toate timpurile.

„Așa că Everybody in the casa mare aka BT Arena că Totaya Ye, cum zic cei de la Hara! Și tot ei zic să „Ne vedem la Cluj!”, după cum ne spune echipa de organizare a party-ului.

Ne vedem pe ringul de dans?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!