De vorbă cu Flavius Buzilă, solistul Trupei Hara, despre organizarea Retro Party România cu ocazia zilei de 8 martie

Home $ Articole $ De vorbă cu Flavius Buzilă, solistul Trupei Hara, despre organizarea Retro Party România cu ocazia zilei de 8 martie

by | Feb 23, 2023 | Articole, Recomandări

În 30 noiembrie, în ajunul Zilei Naționale a României, ne-am dat întâlnire la Retro Party Romania, la Sala Polivalentă BT Arena. Atunci au urcat pe scenă Zdob și Zdub, Akcent, Arsenium (ex-O-Zone), Hara și trupa Boney M Xperience, formație tribut care a cântat piesele trupei Boney M, din care face parte o fostă componentă din formula originală. În plus, DJ Antenna a mixat cele mai iubite hituri retro.

Când a simțit energia extraordinară din cadrul evenimentului organizat în 30 noiembrie 2022, Flavius Buzilă, solistul Trupei Hara și organizatorul Retro Party Romania, s-a întrebat de ce să nu organizeze o asemenea petrecere și cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. N-a stat pe gânduri prea mult și ne-a și dat întâlnire la cea mai mare petrecere retro românească dedicată femeilor. O nouă ediție Retro Party Romania va avea loc în data de 10 martie, începând cu ora 20:00, la Sala Polivalentă BT Arena.

„Știm cu toții: există numeroase evenimente mici și medii care sunt organizate special cu ocazia zilei de 8 martie pe tot cuprinsul țării. Dar nu există mai niciunul unic, măreț și magic în felul în care este Retro Party Romania. Aici, îmi doresc ca doamnele și domnișoarele care vin, să se simtă cu adevărat răsfățate și să simtă că e ziua lor. De aceea, ne-am propus să le oferim contextul în care să se simtă bine – un eveniment mare, cu o energie colectivă incredibilă și cu mii de oameni care cântă și dansează împreună.” – Flavius Buzilă, solistul Trupei Hara și organizatorul Retro Party Romania

În luna noiembrie a anului 2022, petrecerea a adunat 3.500 de participanți. Această ediție va dubla numărul participanților, căci organizatorii promit să aducă împreună peste 6.000 de oameni, dintre care majoritatea vor fi doamne și domnișoare.


Dublarea numărului participanților la eveniment vine ca un rezultat al motivației lui Flavius de a organiza această petrecere, care se menține de la o ediție la alta.

„De ce”-ul său constă în dragostea față de oameni. Îi place să-i aducă împreună. Adoră să-i treacă printr-un carusel de emoții: „Noi, oamenii, din asta suntem făcuți, din emoții care ne hrănesc, ne încarcă și ne pot energiza preț de câteva săptămâni.”

„Retro Party Romania este tocmai despre asta: e despre nostalgie și amintiri pe care le aducem în prezent. Prin ele străbatem zeci de ani de muzică și dans într-o singură seară.”

El își dă seama că a reușit atunci când simte că evenimentul său a fost o experiență care le-a dat Fiori oamenilor; că a fost o experiență pe care n-o vor uita prea curând.

În cadrul ediției din 30 noiembrie 2022, de exemplu, și-a dat seama încă de la prima oră a show-ului că a reușit exact ceea ce și-a propus: participanții au venit la petrecere încărcați cu energie; au cântat și au dansat cu entuziasm de la primele beat-uri auzite.

„Ca organizator, ca să reușești așa ceva, e important să lucrezi alături de oameni care iubesc ceea ce fac și de artiști care dăruiesc neobosit.”

Artiștii care vor performa în cadrul celei mai mari petreceri retro românești dedicate femeilor sunt 3 Sud Est, Direcția 5, Trupa Hara și invitații internaționali NO MERCY. Atmosfera de petrecere va fi menținută și de această dată de către DJ Antenna, care va mixa cele mai cunoscute hituri retro.

Băieții de la 3 Sud Est promit un mix cu cele mai cunoscute piese de-ale lor din anii ’90 – 2000, precum „Amintirile”, „De ziua ta”, „Te plac” și alte câteva piese recente. Direcția 5 vor face show cu celebrele lor balade – „Daca ai ști”, „O fată ca ea” și piese electro-rock cum e „Superstar”. No Mercy nu va rata niciuna dintre cele mai cunoscute piese de-ale lor ca: „Where Do You Go”, „When I Die” sau „Please Don’t Go”. Trupa Hara va performa piesele „Cine”, „Ce ți-aș face”, „Plouă stele”, „Muro Shavo”, „Totaya Ye” și nu numai.

„Aștept cu nerăbdare să cântăm, alături de cei peste 6.000 de participanți care vor fi prezenți la petrecere, piesa „Ne vedem la Cluj”. Când mii de oameni strigă împreună „ne vedem pe Piezișăăă” te trezești teleportat instant în al nouălea cer.”

Mai mult, Flavius de-abia așteaptă să surprindă publicul de la eveniment filmând, acolo și atunci, un nou videoclip al Trupei Hara, alături de un invitat special cu care vor încânta publicul.

„Filmarea următorului videoclip al Trupei Hara la Retro Party Romania va fi doar una dintre surprizele pe care le pregătim pentru publicul participant… Din cadrul evenimentului organizat cu ocazia Zilei Naționale a României ne amintim și acum, ca moment special, clipa când am pus imnul României remixat și toată sala a cântat la unison într-o explozie de confetti. Acela a fost un exemplu de moment memorabil, pe care nu l-am uitat nici în ziua de astăzi.”

Pentru că organizatorii evenimentului știu că asemenea momente de excepție devin și mai frumoase atunci când te bucuri de ele în compania prietenilor, ți-au pregătit mai multe oferte pentru grupuri. Cei care doresc să beneficieze de ofertele de grup trebuie să adauge în coș 8, 6 sau 4 bilete și vor plăti doar 5, 4, respectiv 3 bilete. Așadar, tu și prietenii tăi puteți beneficia de: 5+3 bilete gratis, 4+2 bilete gratis sau 3+1 bilete gratis.

Biletele Early Bird mai sunt valabile doar până în 27 februarie, cu prețuri începând de la 99RON. Cele trei categorii de bilete disponibile în regim Early Bird sunt: 1) Party Zone – 99RON, 2) Comfort Zone – 129RON și 3) Best View – 159RON. Sunt disponibile bilete la prețuri speciale pentru grupuri de minim 4 persoane. Biletele sunt disponibile pe platforma bilet.ro și pot fi achiziționate de aici.

Așadar, „Ne vedem la Cluj!” – după cum ne spune piesa Trupei Hara – pe ringul de dans, să sărbătorim Ziua Internațională a Femeii?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!