Cum a fost la… Rumble – Sip It cocktail bar

Home $ Articole $ Cum a fost la… Rumble – Sip It cocktail bar

by | May 23, 2023 | Articole, Cum a fost la

În centrul Clujului, pe o stradă micuță și plină de mister (Fortăreței 6), se află Rumble – Sip It, un bar mic cu terasă. Seara este momentul perfect pentru a descoperi acest loc, când afară începe să se întunece și lumea își caută un adăpost primitor pentru a-și încheia ziua.

Ne place să spunem că localul poate, cu ușurință, să fie considerat a fi un hidden gem în centrul orașului. De îndată ce l-am identificat și am intrat în interiorul locației lor ne-am bucurat să fim întâmpinați de un spațiu intim, cu o atmosferă primitoare.

Așadar, #petestate, hai să descoperi cum a fost la Rumble – Sip It cocktail bar.

Cum s-a conturat experiența noastră în locația Rumble – Sip It?

Locul este recent deschis, intim, cu doar câteva mese în interior și aproximativ 20 de locuri, dar și o terasă afară cu tot atâtea mese și locuri. Aici am descoperit un meniu suficient de ofertant încât să acopere atât gusturile și preferințele alcoolice, precum și pe cele non-alcoolice.

Ce regăsim în meniul de băuturi al Rumble – Sip It și ce recomandăm #petestate?

De la clasicele alegeri care nu dezamăgesc niciodată, până la creațiile originale, cu arome inedite. Astfel că, pe lângă clasicele băuturi alcoolice și non-alcoolice, în meniul de băuturi al Rumble – Sip It găsești și o listă de „signature cocktails” pe care te invităm să le descoperi.

De data aceasta am testat un Perfect Served Gin cu Etsu Deep Ocean Gin – un gin japonez foarte interesant – și Sip happens – signature cocktail cu tequila și sirop de agave.

Prețul unui cocktail este mediu, undeva între 25 și 28 de lei, în funcție de alegerea pe care o faci.

Cum a fost experiența interacțiunii noastre cu personalul localului?
La Rumble – Sip It, personalul este pragmatic și orientat către clienți, un aspect pe care îl apreciem mult. Ne-am bucurat să descoperim aici barmani deschiși la dialog, dispuși să ne răspundă la întrebări și să ne prezinte în detaliu băuturile pe care le servesc.

Serviciul este unul de calitate și se aliniază perfect cu stilul acestui bar: simplu, dar cu grijă pentru detalii.

Ce prețuri ar trebui să te aștepți să găsești aici?
Dacă faci o oprire la Rumble – Sip It pentru cafea, ar fi bine să știi că aici poți găsi atât cafea de specialitate, cât și opțiuni vegane care pot să înlocuiască cafeaua.

Dacă vrei să optezi, în schimb, pentru băuturi non-alcoolice, poți alege dintre băuturi precum: Banana Shake – 18RON, Peach Spritzer – 18RON (400ml) și Homemade Ginger Tea – 16RON (350ml). Alternativ, în secțiunea destinată fresh-urilor găsești: fresh de portocale – 15RON, fresh grapefruit – 16RON sau mix. În plus, în secțiunea destinată limonadelor, vei găsi: Lavander Lemonade, Cucumber Basil Lemonade, Matcha Lemonade – 18RON, dar și altele. Prețurile variază între 17 și 18 lei.

Apoi, în categoria dedicată băuturilor alcoolice găsim signature cocktails: Burning Vanilla, Hot Star Martini, Smash That Peach și multe altele care așteaptă să fie descoperite în meniul lor. Opțiunile de classic cocktails dintre care poți alege includ: Negroni, Manhattan, Espresso Martini, Aperol Spritz și nu numai. Dacă preferi să savurezi un vin bun mai degrabă decât un cocktail poți alege să-ți comanzi o sticlă de vin (spre exemplu, o sticlă de Rașova La Plage Rose costă 90RON), vin la pahar al cărui preț variază între 16 și 20RON, în funcție de cel pe care-l preferi și prosecco & spumant fie la sticlă (90-135RON), fie la pahar (16-22RON). Prețurile cocktal-urilor variază între 27 și 29 lei.

Dacă ai, în schimb, poftă de cidru/bere, ar trebui să știi că în meniul lor poți să găsești: cidru Harvest Apple, o secțiune intitulată beer hunt, unde regăsești câteva opțiuni de bere care includ sortimente precum Ursus Black, Peroni Capri și Kozel Dark, o secțiune dedicată berii draft, una dedicată berii artizanale, precum și una dedicată berii fără alcool. Pentru bere la draft poți opta pentru Azuga Nefiltrată, iar pentru bere artizanală poți alege One Beer Later IPA.

Cu o poziționare centrală, o atmosferă plăcută, prietenoasă și intimă, un meniu de băuturi ofertant și un personal prietenos, Rumble – Sip It este un loc unde merită să te oprești, fie că ești în trecere, în căutare de noi experiențe sau pur și simplu de puțină intimitate. Este unul dintre locurile noi din oraș, bine poziționat, cu terasă care te îmbie la relaxare. Cu fiecare vizită făcută aici, descoperi noi arome și noi povești.

Rumble este un loc pe care îl recomandăm mai ales iubitorilor de cocktail-uri, poate chiar spre a fi vizitat într-o seară după ce ți-ai luat cina la vecinii lor de la GARLIC Bites & Tales (a căror poziționare este pe strada Inocențiu Micu Klein 13), când cauți să mai prelungești puțin seara.

Un lucru este cert: noi vom continua să le trecem pragul, să descoperim și să ne bucurăm de noi cocktail-uri la ei acasă. Până atunci, te invităm și pe tine să faci același lucru și, poate, ne vedem acolo.

Care este primul „signature cocktail” pe care de-abia aștepți să-l testezi de îndată ce le treci pragul celor de la Rumble – Sip It?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!