Cel mai delicios festival al preparatelor cu specific italian ajunge în iulie la Cluj – La Dolce Vita Festival

Home $ Știri Cluj $ Cel mai delicios festival al preparatelor cu specific italian ajunge în iulie la Cluj – La Dolce Vita Festival

by | Jun 20, 2024 | Știri Cluj

UPDATE: La Dolce Vita Festival va avea loc în perioada 2 – 4 August. Detalii aici.

Gurmanzii și iubitorii de experiențe culinare deosebite sunt așteptați cu delicatese italiene, băuturi tradiționale, muzică live și o atmosferă tipică stilului de viață mediteranean în Iulius Park Cluj, în cadrul festivalului La dolce vita.

În perioada 12-14 iulie vor avea loc spectacole gastronomice care celebrează autenticitatea și farmecul bucătăriei italiene, iar organizatorii pregătesc un cooking show, concerte cu muzică live, sesiuni de karaoke și își propun să gătească cea mai mare pizza.

„Viața merită sărbătorită în fiecare zi, iar noi suntem încântați că reușim să aducem în premieră la Cluj o experiență autentică italiană. Vă așteptăm în Iulius Park la festivalul La Dolce Vita ca să ne bucurăm împreună de stilul vibrant tipic italian, energic și plin de viață”, declară Flavius Buzilă, organizatorul festivalului.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și al Consiliului Local Cluj și e susținut de Consulatul Italiei.

Accesul este gratuit.

Detalii despre program și despre festivalul La Dolce Vita găsiți pe pagina evenimentului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!