fbpx

Alandala

by | Jan 10, 2020 | Articole

FREE NOW x CLUJLIFE
EXPERIENCES MAP: [forqy-highlight color=”default”]Event[/forqy-highlight]

[forqy-highlight color=”accent”]ALANDALA[/forqy-highlight]

🚕 Calea Turzii 200
Facebook / Instagram

Alandala este un sentiment. Nu dulce, nu amar, nu care ar putea fi descris în câteva cuvinte oricum. Te conectezi cu muzica, cu oamenii, împărtășești aceleași vibe-uri. Pe lângă Funktion-One, led-urile și proiecțiile de video-mapping care pun în evidență locațiile și intensitatea momentului, perseverența și creativitatea echipei i-a ajutat să livreze un concept outside the box și să formeze o legătură bazată pe încredere cu comunitatea. În 22 Feb ne întâlnim în cea mai recentă locație din portofoliul lor: alandala urban venue.

Alandala is a feeling. Neither sweet, nor bitter, it’s a feeling that cannot be described in a few words anyway. You connect with music and people sharing the same vibes. In addition to Funktion-One, the LEDs and video-mapping projections that highlight the location and intensify the moment, the team’s perseverance and creativity helped them deliver a concept outside the box and build a connection based on trust with the community. On the 22nd of February, we meet in the most recent location of their portfolio: alandala urban venue.

[forqy-divider type=”dotted” color=”accent”]

E simplu să te bucuri de cele mai faine experiențe atunci când distanța nu mai contează. Descarcă FREE NOW, vizitează locațiile recomandate de noi și du vorba mai departe #petestate.

Folosește codul “CLUJLIFE” și ai prima cursă gratuită, în valoare de 20 lei la plata cu cardul.
Descarcă FREE NOW din App Store sau Google Play.

Postează pe Instagram sau Facebook dovada vizitei tale la Alandala Winter Session, cu tag @clujlife & @freenow.ro, și poți câștiga 5 invitații la oricare party alandala de anul acesta + un voucher #freenow 50 RON.

Tags: alandala

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This