ClujLife Awards 09

ClujLife Awards reprezintă modalitatea prin care comunitatea clujeană răsplătește munca organizatorilor de evenimente, managerilor și proprietarilor de localuri, marketerilor și specialiștilor în domeniul ospitalității din Cluj. Vizitatorii clujlife.com își exprimă feedback-ul prin vot online, alegându-și preferații dintr-o serie de nominalizați împarțiți în două categorii: localuri și evenimente.

Votează-ți preferații și participă la tragerea la sorți pentru premiul #clujlifeawards care să te scoată din casă tot anul:
✓ 100 de curse Clever Taxi (100 vouchere a câte 15 RON fiecare – total 1500 RON)
✓ Acces la cele mai tari evenimente din Cluj, pe ~tot parcursul anului 2019. Pachetul include: thursday day pass la UNTOLD, one day pass la Electric Castle, abonament dublu la Ghibstock, abonament la MOX, abonament la Smida Jazz Festival, full pass la Hi Fi Fi, summer pass la toate evenimentele Alandala din această vară, premiu special la Jazz in the Park, abonament la Mioritmic, 10 intrări la filmele din cadrul TIFF.

Pe langă marele și singurul premiu, 100 de persoane selectate random dintre toți cei care votează vor primi câte un voucher hipMenu în valoare de 20RON (valabil 30 de zile).
✓ 100 de vouchere hipMenu în valoare de 20RON fiecare

Promo kit-ul pentru nominalizați este disponibil aici.
Câştigătorii acestei ediţii vor fi anunțați pe 2 februarie la ClujLife Community Conference.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC