Cariere in alb – Targ de joburi si educatie in sanatate

by | Nov 10, 2011 | Articole

Cariere in alb – Targ de joburi si educatie in sanatate

In 13 noiembrie 2011, a cincea editie a Evenimentului International Cariere in Alb, isi deschide portile catre profesionistii din domeniul medical, in Cluj-Napoca, la Casa de Cultura a Studentilor, orele 10:00 – 16:00.

Daca doresti sa iti gasesti locul de munca potrivit in domeniul medical, vino sa vezi cele mai bune oferte de munca, din partea celor mai buni angajatori din Europa, si nu uita sa te inregistrezi accesand acest link. Poti castiga un laptop!

La eveniment vor fi prezente companii si institutii precum: A-TEAM, EGV Recruiting, Medecine sans Frontieres, PVR/Mediclin, Brandler & Rauschelbach Gbr, IMS Recruiting, Steiner Personalvermittlung, Formatio, Paragona, Permedex, OCPROD, Medicover, Synevo si multi altii. Conditiile exceptionale de munca alaturi de pachete salariale atractive (incepand de la 2500 EUR) sunt o necesitate la toate oportunitatile oferite.

Oportunitatile oferite se adreseaza tuturor categoriilor de personal din domeniul medical (Medici, Studenti, Medici Stomatologi, Farmacisti, Asistenti Medicali, FizioKinetoTerapeuti, Moase si alte categorii), in tari precum: Franta, Anglia, Germania, Spania, Suedia, Norvegia, Olanda, Tarile Arabe si multe altele.

Va asteptam cu drag!

Intrarea la eveniment este gratuita!

Tags: ccs | evenimente

Evenimente viitoare

cluj2021

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This