Căsuța Hai Hui

by | Sep 14, 2020 | Experiences Map

[dsm_typing_effect typing_effect=”Hidden gems” typing_loop=”off” typing_speed=”120ms” typing_backspeed=”60ms” typing_cursor_color=”#0078c8″ _builder_version=”4.5.1″ header_font=”Montserrat|300|||||||”][/dsm_typing_effect]

Pizza Hai Hui

🚕 Iancu de Hunedoara 18
📞 0724 424 484

Facebook / Instagram

Sabrina și Răzvan și-au dat jos halatele de medici în urmă cu 4 ani, în favoarea unei pizza vegetariene pe care o plimbau pe la evenimente și festivaluri cu truck-ul lor albastru. Au fost tot hai-hui, până în decembrie anul trecut, când au simțit pentru prima dată o dorință de statornicie și consecvență. Așa că, s-au apucat de căutat o căsuță. Au găsit-o în cartierul Grigorescu, iar în luna mai au deschis terasa la care lucraseră de zor în perioada stării de urgență. Deschiderea aceasta nu făcea neapărat parte din planurile lor, nu au vrut să se grăbească, însă vecinii erau de-a dreptul nerăbdători. Dincolo de a fi un nou loc unde poți mânca în cartier, Căsuța Hai Hui și-a dorit de la bun început să intre în sânul unei comunități și să facă parte din ea. Au reușit? Cu siguranță, altfel nu ne-am explica cum de-și cunosc aproape toți clienții după nume și de ce vecinii le fac recomandări, le aduc pește prins de pe Someș, caș de la țară și câte și mai câte bunătăți.

Cum notam deja, conceptul Pizza Hai Hui este unul vegetarian și vegan. Meniul e scurt și la obiect. Dar nicidecum simplu. Chiar dacă au doar un număr mic de sortimente de pizza (8), veți petrece ceva timp analizând lista pentru că fiecare opțiune are ceva aparte. Cum vă sună, oare, hummus de casă sau lavandă pe pizza? Înțeleg scepticismul, însă după ce veți gusta, veți accepta orice combinație vă propun. Și pentru că nu sunt sălbatici, au și deserturi – ciocolată de casă, tiramisu, muffins, tartă cu ciocolată, toate gândite și pentru a satisface nevoia mămicilor de a oferi copiilor un produs fără zahăr. Nimeni nu este lăsat pe dinafară, de la mic la mare. Iar curând, foarte curând, pornesc și o serie de evenimente pentru toată familia – cursuri de gătit pentru copii, degustări pentru părinți și bunici și multe altele. S-au pregătit pentru venirea toamnei, deci vor deschide și în interior, unde deja am tras cu ochiul și vă asigurăm că veți găsi aceeași atenție pentru voi, ca și afară. Dar mai tragem vara de coadă cât mai e posibil și stăm pe terasă, la soare.

La Pizza Hai Hui te simți ca acasă. Acasă la cineva de care ți-e foarte drag, căci știi că te așteaptă mereu bine pregătit.

E simplu să te bucuri de cele mai faine experiențe atunci când distanța nu mai contează.
Descarcă FREE NOW, vizitează locațiile recomandate de noi și du vorba mai departe #petestate.

Tags:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This