Despre

Scriem despre Cluj și ale lui locuri.
Cu bune și cu rele. Zi de zi, doar că mai avem şi noi liber…

De ce să ne urmăreşti?
Pentru că nu ne rezumăm la a face o listă lungă de evenimente la care poţi merge, activități pe care le poţi avea, nu ne place să facem ceva într-o notă plictisitoare sau normală. Preferăm să fim și noi acolo, să vorbim din experiență proprie, nu din review-urile luate de pe “net”. Așa că totul este testat pe propria piele înainte de a da sfoară în ţară.

Suntem cei care înainte să-ţi recomandăm un local, dăm buzna primii şi testăm cât de multă mâncare putem. Şi încape. Ca să fim siguri că îţi va plăcea.

Suntem mereu primii la evenimente. De toate felurile. Ne poţi găsi la o seară cu muzică live, la o piesă de teatru, un spectacol de balet, expoziţii sau proiecţii video. Iar a doua zi, fii sigur că întreaga noastră experienţă o poţi citi aici. Pentru că vrem ca la următorul eveniment de genul să ne întâlnim acolo, iar dacă ai fost, împărtăşeşte şi tu o părere, nu ne lăsa doar pe noi!

Ştim tot ce mişună prin oraş. Ştim, de asemenea, că ai foarte multe opţiuni, motiv pentru care regulat avem câteva recomandări pentru tine. Mai ştim şi că uneori rămâne destul de multă lună la sfârşitul banilor, aşa că avem invitaţii la cele mai tari evenimente.

Constant, te îndemnăm să faci sport, căci suntem conștienți că toate localurile de care îți povestim îți fac din ochi și le treci pragul. Să nu mai zicem de articolele pe tema #homedelivery, cărora este imposibil să le reziști. Nu încurajăm sedentarismul și procrastinarea şi ne dorim să găsim echilibrul perfect între zilele în care lenevim cu pizza în pat şi cele în care ne avântăm spre sporturi de toate felurile.

Festivaluri, petreceri, târguri, conferințe, ateliere, workshop-uri, training-uri, te provocăm să ne spui ceva ce se întâmplă în Cluj și noi nu am aflat!