DJ Kentaro @ Boiler Club

by | Jun 19, 2012 | Party

Closing Party

Special guest: DJ Kentaro

Warmup: Indjstione / After: DJ Sauce

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.00

În septembrie 2002, DJ KENTARO (Kentaro Okamoto) a concurat din nou la DMC World Championship și a câștigat primul scor perfect din întreaga istorie a campionatului. Cu setul său de 6 minute ”no walls between the music”, DJ KENTARO a câștigat două Technics 1200s de aur și un Technics DJ mixer pentru țara sa natală.

Blendul de hip-hop, breaks, drum & bass și turntablism al lui KENTARO este de neatins. Este un chirurg nebun care taie și mărunțește beat-urile într-un amestec acustic în laboratorul său din Sendai și la evenimentele pe care le susține în întreaga lume. Când KENTARO e în spatele mixerului, se află pe o scenă: câteodată e timid, câteodată impertinent, dar niciodată nu e mai puțin decât splendid!

”My Favorite Songs” – primul mix CD al lui KENTARO – stă drept testament al viziunii sale prin combinarea mentalității unui battler cu istețimea și priceperea unei elite de hip-hop.

Lăudat și admirat ani la rând de admiratori înfocați ai hip-hop-ului, KENTARO a câștigat respectul prin ”Hip Hop Best Artists” al Japoniei (câștigătorul suprem fiind Eminem) explicându-se astfel de ce faimoasele label-uri japoneze ca Endeavor Entertainment, W + Kennedy Tokyo Lab, Artimage și Jazzysport, Undiluted și Virus i-au oferit track-uri exclusive pe care nu le veți putea auzi niciunde altundeva.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.