Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

3F Folding Fabrication Framework

1 November, 2019, 9:00 am - 3 November, 2019, 4:00 pm

Evenimentul este destinat tuturor entuziaștilor designului digital dar în special celor ce vor să se inițieze în proiectarea parametrică și fabricația digitală, folosind Grasshopper și Rhinoceros.

Workshopul își propune să introducă participanții în tehnici de generarea a formelor complexe cu ajutorul algoritmilor. De asemenea în cadrul evenimentului va fi prezentat și discutat un flux complet de producere a unei forme arhitecturale complexe folosind suprafețe debitate pe un aparat de tăiere cu comandă numerică (Laser/CNC).

Acest workshop este destinat tuturor categoriilor profesionale (designeri, arhitecți, artiști, ingineri, etc) și este deschis tuturor celor pasionați de design, tehnologie sau de cultura ”maker”.

Vom începe prin introducerea în platforma Grasshopper și a câtorva extensii cu care vom genera forme complexe și continuăm cu raționalizarea, debitarea și asamblarea obiectelor generate. Astfel observând aplicabilitatea în lumea reală.

Numărul maxim de participanți este de 15. Workshopul se va activa doar dacă se înscriu un număr minim de 10 participanți.

Tutorii acestui curs vor fi :
Andrei Nejur – arhitect cu experiență de peste 14 ani în arhitectură și învațământ, cercetător și expert în design computațional și generarativ. Autor al extensiei Ivy pentru Grasshopper.
Adrian Bizau – tănăr arhitect și specialist în designul computațional.

Details

Start:
1 November, 2019, 9:00 am
End:
3 November, 2019, 4:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/638165603675501/

Locație

ClujHub
Ferdinand 22-26 (3rd Floor in CENTRAL Commercial Center)
Cluj-Napoca, 400110 Romania
+ Google Map

Organizator

ClujHub
Phone:
0753 461 740
Website:
https://www.facebook.com/ClujHub/

Evenimente viitoare

Share This