3M: Morgenstern // Mălăele // Mihăiță

3M: Morgenstern // Mălăele // Mihăiță

Mălăele, Morgenstern și Mihăiță – rețeta unui spectacol magnific

Cei trei maeștri ai teatrului și filmului românesc, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, George Mihăiță, vor oferi publicului clujean un adevărat regal teatral.

3M- cei trei magnifici s-a jucat pentru prima oară, în această distribuție, în Paris, la mijlocul lui februarie, urmând ca Timișoara și Cluj Napoca să mențină pasul.

Cunoscut pentru piese precum ”Măscăriciul”, ”În valea cu parfum de flori și zumzet de albine”, ”Caramitru-Mălăele câte-n lună și în stele”, sau ”Ediție Specială”, Horațiu Mălăele are un farmec aparte care face ca piesele de teatru în care joacă să se îndrepte cu pași repezi spre Sold Out.

Cu Maia Morgenstern vă veți întâlni în 19 martie, când va avea loc piesa Profesiunea Doamnei Warren. Biletele rămase sunt în curs de epuizare, drept urmare nu e greu de observat admirația publicului clujean față de celebra noastră actriță.

George Mihăiță, un showman de excepție, și-a lansat cartea ”Reconstituirea unei vieți”, moment despre care va împărtăși câteva gânduri și cu dumneavoastră.

În 11 aprilie, cei trei artiști ai scenei românești ne vor face o incursiune în spatele cortinei.

Biletele vor fi disponibile în curând online, pe iabilet.ro, eventbook.ro și la Casieria Cinematografului Florin Piersic.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This