6 ani în Spaţiu – We are family!

6 ani în Spaţiu – We are family!

Spaţiu face 6 ani, vinerea asta. Ne ţinem ziua două nopţi la rând, pe 5 şi 6 octombrie. Ca de obicei, cântăm la karaoke, bem, ne facem că dansăm, jucăm cio-cio, zicem poveşti, ne mai împrietenim, ne mai îndrăgostim, cum scrie şi pe afişul din capul scărilor, în caz că aţi picat acolo din greşeală 🙂 şi nu ştiţi cum să vă comportaţi.

Dăm şi shoturi din partea casei! În primul rînd, pentru că ne place de voi. Apoi, vrem să vă îmbătăm bine ca să n-ajungeţi la referendum, a doua zi. Păi de ce să ne pierdem vremea cu o manifestare care discriminează, dezbină, excită extremişti şi are legătură cu familia şi dragostea cum avem noi cu spaţiul cosmic? Plus că acţiunea e folosită şi ca diversiune de bandiţii din politică, de ce am vrea s-o legitimăm în vreun fel?

Respectăm orice părere şi suntem deschişi oricând să ascultăm argumente din ambele tabere. OK, nu chiar oricând, doar vineri şi sâmbătă şi în curând joi, în rest suntem închişi :). Haideţi să povestim! Dar de tura asta nu prea avem ce, pentru că referendumul ăsta e fără rost. Există o temă însoţitoare, cea cu căsătoria între persoanele de acelaşi sex, dar tromboneala din weekend n-o clarifică în vreun fel, produce doar hărmălaie şi block-uri pe facebook. Deocamdată. Că dacă trece, se creează un precedent şi apoi poate n-o să ne mai vină nici să facem poante.

Pe scurt, noi suntem Spaţiu şi suntem o familie. Poate zice cineva cã nu? Şi nu ne referim la fraţii şi verii care-s tot timpul în bar “with the best beards in town”, vorba lui Jordan, americanul care cântă Creep de la Radiohead întins pe spate, sus pe scenă, fără să fie creep sau weirdo :). În ultimii 6 ani s-au adunat în Spaţiu oameni atâta de faini în atâtea feluri diferite, oameni care se simt bine unii cu ceilalţi şi abia aşteaptă să se revadă. Nu asta e o familie? Cine zice că nu?

Sigur că uneori ne-am îmbătat şi am urlat până am trezit vecinii, ca într-o “familie tradiţională”, dar întotdeauna ne ascultăm unul pe altul (uneori ne şi aplaudăm) şi respectăm că suntem diferiţi, ca într-o familie a d e v ă r a t ă.

N-o mai lungim (cum nu facem nici cu drinkurile!) şi vă aşteptăm vineri şi sâmbătă să bem de ziua noastră, indiferent de dorinţe, credinţe şi preferinţe, că până la urmă toţi suntem oameni şi pe toţi ne doare capul la fel a doua zi.

Spaţiu – We are family!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This