6 years of Samsara

6 years of Samsara

6 years of Samsara

Vine un moment în primăvară în care începem să ne readaptăm la aerul curat și cald, să râdem sub soare cât e ziua de lungă și să ne bucurăm din suflet pentru deschiderea oficială terasei.

De data aceasta, sărbătoarea se armonizează-n dans și-n urări aniversare pentru că joi, 25 aprilie, este ziua noastră, a tuturor oamenilor care ne iubesc și ne susțin, pe care îi iubim și îi susținem și alături de care nu ne-am fi bucurat acum de 6 ani de o frumoasă existență!

Și dacă tot vorbim de oamenii pe care îi îndrăgim, Electroclown, TZUC și T-más (goranga) vor avea grijă ca atmosfera să fie perfectă.

Electroclown/ Văzduh

T-más (goranga)

TZUC

Mai trebuie să știți că Joy Sessions (/ joi sessions) se dedică armoniei, muzicii vii și rare, orientate spre soul, jazz, world music, funk și combinații ale acestora, împărtășite prin glas, instrument sau consolă.

Joy Sessions este un proiect văratic care ne va însoți până la finalul lunii octombrie, un proiect în care prietenul nostru Adrian Tudoran (Electroclown/Văzduh) va pregăti tot ce consideră el de cuviință că se încadrează -muzical și nu numai- în denumirea evenimentului, în noțiunea de joy pentru că, după cum vorbește de la sine deviza lui Adi:

“Muzica are menirea să ne bine-dispună și să ne așeze ceva nou în suflet!”

Intrarea este liberă.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This