A glass of Tarot

A glass of Tarot

A glass of Tarot

Ai avut mereu o fascinație pentru arta divină a Tarotului, dar nu ai știut de unde să începi această călătorie a cunoașterii? Alătură-te mie și altor admiratori ca tine într-un workshop de introducere în Tarot pentru a învăța mai multe despre cărți și povestea lor.

𝐂𝐚̂𝐧𝐝?
Vineri, 25 noiembrie, de la 18.30. Vei avea șansa să înveți cum să utilizezi cărțile de Tarot în viața de zi cu zi, alături de alți iubitori ai acestei practici.

𝐔𝐧𝐝𝐞?
Ne vom întâlni cu toții la District of Toast, pe strada Potaissa, numărul 10, Cluj-Napoca.

𝐃𝐞 𝐜𝐞?
Ai avut o curiozitate față de cărțile de Tarot, dar nu ai știut de unde să începi? Acum ai șansa de a face cunoștință cu arta divinației.

𝐂𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐢 𝐜𝐮 𝐭𝐢𝐧𝐞?
Doar deschidere ta spre cunoaștere, un pachet de Tarot* și bună dispoziție.
*pachetul de Tarot este opțional, vor exista câteva disponibile la fața locului.

𝐂𝐞 𝐯𝐨𝐦 𝐢̂𝐧𝐯𝐚̆𝐭̦𝐚?
În cadrul acestui workshop vom lucra în grupe de câte 3 persoane. Fiecare grup va primi un pachet de Tarot, iar dacă ai unul al tău poți să îl folosești pe acela.
Vom învața să ne conectăm cu pachetul de Tarot, povestea Arcanelor Majore, diferențe între Suite, ce sunt cărțile de Curte, cum asociem cărțile de Tarot cu Astrologia și Numerologia, simbolistica în Tarot, iar mai apoi, cum să ne folosim intuiția.
Lucrând în echipă și făcând exerciții vom înțelege sensul din spatele cărților, la finalul evenimentului vom face și o sesiune de citiri între participanți.

𝐂𝐚̂𝐭 𝐝𝐮𝐫𝐞𝐚𝐳𝐚̆?
Workshop-ul va dura 3 ore.

𝐂𝐚̂𝐭 𝐜𝐨𝐬𝐭𝐚̆?
Prețul acestui workshop este 180 de lei și include mâncarea (avem opțiuni vegane), cât și o băutură (limonadă / ceai / cafea).

𝐂𝐮𝐦 𝐦𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐮?
Pentru înscrieri, te rog accesează link-ul acesta.
După confirmarea plății ai locul rezervat.
𝐋𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐰𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This