fbpx
A short history of gin w. Dorin Șimo

A short history of gin w. Dorin Șimo @ Record Park

A short history of gin w. Dorin Șimo @ Record Park

Dincolo de gust, miros, mod de prezentare sau vechime, prepararea unei băuturi necesită timp, răbdare și pasiune în ceea ce faci. Dacă procesul este prețuit, atunci rezultatul final va fi unul deosebit.

Sâmbătă la Napoca Avenue 2021, începând cu ora 18:00, îl vom asculta pe Dorin Șimo, care ne va relata câteva lucruri despre istoria din spatele unei băuturi, prepararea sa și experiența lui de până acum.

Despre Dorin Șimo:

„Cine l-a văzut la lucru știe că o băutură preparată de el nu este niciodată un amestec între câteva licori, ci mai degrabă modul său de a spune o poveste. Fostul miner care și-a schimbat radical viața pare să-și fi găsit adevărata vocație, după ce a lucrat un an în paralel și la mină, și în spatele barului.

Dorin știe atât de multe despre fiecare sticlă pe care o mânuiește încât pleci de la el nu doar cu gustul extraordinar al preparatelor sale, ci și cu o mulțime de informații care mai de care. În plus, folosește ingrediente la care nu te-ai aștepta în mixurile pe care le face.
După ce a reprezentat România la un masterclass din Olanda, la care și-a creat propriul lui pahar, inspirat din Coloana lui Brâncuși, Dorin a fost prezent la un concurs european de la Cluj, cu o băutură concepută de el.

Dincolo de felul special în care prepară tot felul de cocktail-uri, mixuri și amestecuri alcoolice sau nu, Dorin te face să te simți cu adevărat oaspete, nu un client venit să comande și să plătească, așa că e firesc să revii, ca la un prieten.”
______________

INFORMAȚII DESPRE PARTICIPARE

Participarea la acest eveniment este GRATUITĂ. Dar nu uitați să vă înregistrați, înscrierea fiind obligatorie!

Locurile la eveniment sunt limitate (20 de locuri disponibile), iar înscrierea se face pe baza completării formularului acesta.

______________

MĂSURI DE SIGURANȚĂ

Purtarea măștii este obligatorie!

Participarea la eveniment este permisă doar persoanelor care se află în una din următoarele categorii:

1. sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
2. se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Acest lucru va fi atestat prin prezentarea Certificatului Digital European. Descarcă-l gratuit de aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This