Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Acadelia @ BT Arena

3 November, 2019, 7:00 pm - 9:00 pm

acadelia

Delia revine cu un show memorabil – ACADELIA. Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim şi celor care de mâine merg la sală. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de piersici și sâmburi de adevăr. Dacă manifestați alergie la cele menționate mai sus, vă rugăm adresați-vă medicului dumneavoastră de familie extinsă.

Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indice glicemic căzut la pământ. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce.

ATENȚIE!
Prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, vă rugăm să vă informați înainte cu privire la playlist-ul artistei… și mai ales cu privire la artistă în sine. Rebela Delia va pronunța „rămâi cu mă-ta” și „du-te-mă, baby!”. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților.
POFTĂ BUNĂ!

🎙 Acadelia – BT Arena Cluj
📍 BTarena Cluj
📅 Duminică, 3 Noiembrie
🕣 19:00
🎟 Bilete aici

Details

Date:
3 November, 2019
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/2257584541161743/

Organizator

Headline Management
Website:
www.headliners.ro

Evenimente viitoare

Share This