Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Acoustic Sessions @ Studio 26

13 December, 2017, 9:00 pm - 14 December, 2017, 12:00 am

Vă așteptăm, cu drag, pe 13 decembrie la Studio 26, pe Piezișă pentru a măsura acustica mansardei împreună cu prietenii noștri de la Caustic!

Câteva vorbe despre noi…

FronT Band Romania
În 2009, la Cluj-Napoca, ne-am început drumul cu o componență ce includea membri ale unor trupe cunoscute din zonă și-am reușit, repede, să lăsăm o impresie bună pe scena locală, în special prin aparițiile în deschiderea unor nume consacrate din undergroundul muzical românesc.
Anul acela am scos primul nostru EP, 100% auto-produs, “Where Do You Go”, pe care-l găsiți pe pagina noastră de Soundcloud, iar cu piesa omonimă am reușit chiar să ajungem într-un top radio, la nivel național.
Datorită unor probleme de componență, apărute mult prea repede, am fost nevoiți să luăm o pauză de scenă, așa că următorii ani i-am investit în producția și compoziția unor piese noi, mai complexe, reorchestrarea celor inițiale, iar, la sfârșitul lui 2014, am reînceput activitatea de în lumina reflectoarelor, într-o formulă nouă, mai dinamică!
După câteva concerte și multe repetiții, în februarie 2015 am lansat “Left Inside”, primul single, care ne-a adus multă expunere, locuri pe câteva scene importante și multă căldură din partea publicului.
Din punct de vedere discografic, 2016 a-nceput cu lansarea Live-ului acustic “Cut the Cords Acoustic Sessions Live Vol.1”.
Al doilea single, “Alive”, însoțit de un videoclip zdrobi, a ieșit pe tub, pe 28 ianuarie 2016, iar asta, cel mai probabil, a influențat faptul că în 2016 ne-ați văzut la numeroase concerte, în toată țara, atât la festivaluri, cât și în cluburi, alături de prieteni vechi și noi deopotrivă.
În paralel, trupa FronT a avut plăcerea de-a cunoaște oameni noi și de-a reîntâlni prieteni vechi la concertele din România. Am fost onorați să participăm la festivaluri, evenimente și concerte de anvergură, la nivel național. Amintim, cu plăcere, de “20 de ani cu Vița de Vie” la Arenele Romane, “Bucovina Rock Castle”, “Măgura Wave Festival”, “Jaxx Rock Battle of the Bands” sau recenta lansare “Coma – Orizont”, de la Cluj-Napoca.
Anul 2016 s-a terminat, pentru FronT, cu apariția noului Lyric Video tip #mannequinchallenge, la piesa “Say”, inclusă pe EP.
Lansarea EP-ului “Alive”, pe 16 februarie 2017, în format digital, material de care suntem mândri și care întrupează eforturile noastre de până acum a marcat începutul anului formației. Simultan cu primul concert din turneul de promovare al EP-ului, pe 4 martie 2017, am lansat si Clipa Zero (Sus pe Scenă), pentru a completa imaginea trupei.
Din vara lui 2017 am început lucrul la următorul EP, material pe care plănuim să-l lansăm la-nceputul lui 2018. Până-n acest moment, sesiunile de preproducție sunt pe făgașul normal și se-ntrevede la orizont, lansarea-n această toamnă a primului single extras de pe acest EP. Unde? Veți putea asculta “Colț de gând” la radio, pe toate platformele digitale și desigur, pe youtube, însoțit de cel mai înduioșător videoclip pe care l-am realizat vreodată! “Colț de gând” îl are ca invitat pe vechiul nostru prieten Iulian Andercău de la Sky Swallows Challenger, care a rotunjit povestea acestui cântec cu câteva linii blânde pe chitară.
Abia așteptăm să ne vedem la concerte!

===============================
Caustic a venit foarte natural, exprimand caracteristica principala a versurilor noastre, avand ca singur scop topirea grasimilor, a mizeriilor adunate pe ochi, creiere, minti. Si nu pentru a lovi, ci doar pentru a vindeca, a ajuta. Pentru ca ne pasa. 😉 Deschidem bine ochii, inghitim realitate in cantitati masive, o digeram bine-bine si deversam tot ce am ingurgitat. In general cantam despre tot ce ne atinge corzile sensibile, fie ca e vorba de real sau virtual, de trecut sau prezent… Nu avem tinte anume, directii trasate, retete comerciale. Azi suntem ok, maine poate mai putin fericiti… Daca o stare ne-a miscat o data, candva, inseamna ca merita sa povestim si altora despre ea, poate ajuta pe cineva sa stie ca sunt si altii care simt ca ei, ca nu sunt singuri.

===============================
Intrare: 20lei
Acces la: 21:00
===============================

Detalii

Start:
13 December, 2017, 9:00 pm
End:
14 December, 2017, 12:00 am
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1917259121925460

Organizator

FronT Band Romania

Locație

Studio 26
Piezisa 26
Cluj-Napoca,400371Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.