Addictions: Discuție despre dependențe @ Bookstory

Addictions: Discuție despre dependențe @ Bookstory

Librăria Bookstory și Editura Herald vă invită joi, 5 martie la o întâlnire cu Psiholog Mihaela Mureșan axată pe tipuri de adicții și influența acestora în viața fiecăruia. Discuția va fi pe baza cărții ”Pe tărâmul fantomelor înfometate. Prizonieri în lumea dependenței” de Gabor Maté, editura Herald.

Când? 5 martie, ora 18.30
Unde? Bookstory, Eroilor 6-8, Cluj-Napoca

Detalii despre moderatoare:

Mihaela Mureșan este psiholog la APCCR: Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România, la Cabinetul Individual de Psihologie Mureșan Mihaela și a colaborat cu Fundația comunitară Cluj.

Provine dintr-o familie disfuncțională cu un tată alcoolic. Este specializată în consiliere psihologică cognitivă si comportamentală drept psiholog practicant autonom. Experiența profesională a dobândit-o atât într-o clinică privată cât și la cabinetul individual, cu diferite forme de adicții la pacienți de toate vîrstele.

Vino să discutăm despre prizonierii din universul dependenței într-o lume creată de moșteniri, frici și speranțe. Vor fi abordate aspecte legate de familie: codependența celor care trăiesc alături de consumatori; tipare pe care le primim, le purtăm cu noi și le transmitem celorlalți, dar și modalități de a funcționa mai bine împreună.

Detalii despre carte:

O lucrare de o luciditate extremă, în care atât specialiștii din domeniul sănătății mintale, dar si cei implicați la nivel social în politicile de sănătate vor descoperi multă inspirație. Familiile celor afectați de dependențe severe vor găsi în paginile cărții multe răspunsuri edificatoare.

“Cînd suntem preocupați să ne îndeplinim nevoile noastre false, nu putem suporta să vedem nevoile reale ale celorlalți – cu atît mai puțin pe cele ale copiilor noștri.” – Gabor Maté

Întâlnirea va fi urmată de o sesiune Q&A, însă încurajăm participarea activă la discuție încă de la începutul dialogului. Nu este necesară preînscrierea. Vă așteptăm!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This