Agile Mammoths Games | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Agile Mammoths Games

13 March, 2018, 9:00 am - 6:00 pm

Aflat la a X-a ediție, Agile Mammoths Games se întoarce, pe 13 martie 2018 în Cluj, la Grand Hotel Italia.

Te invităm la un eveniment gamificat ce abordează teme de Agile Project Management, axat pe învățare experiențială și dedicat specialiștilor din industria IT dar și pasionaților de Agile.

Îți pregătim workshop-uri pe teme Agile, boardgame-uri și teste pe teme de management de proiect tradițional și Agile, sesiuni de prezentări scurte (Agile Talks), treasure hunt, rezolvare de studii de caz și multe alte activități și surprize. 🙂

Printre speakerii prezenţi la eveniment, vor fi experți Agile precum Dave Farley, care va vorbi despre “Taking Back “Software Engineering”. Craftsmanship is not enough” și Sander Hoogendoorn, care va vorbi despre “It’s a small world after all – How thinking small is changing software development big time”. Nu vor lipsi nici specialiști Agile locali, ce ne vor împărtăși din experiențele lor de succes.

Taxa de participare la conferință este de 120 € + TVA, dar dacă te grăbești și te înscrii până pe 15 februarie, EARLY BIRD este 95 € + TVA.

Promitem să revenim cât de curând cu mai multe detalii.

Până atunci, ne poți urmări pe Facebook, YouTube (https://goo.gl/hBBUBJ) și pe Website (http://colorsinprojects.ro/evenimente/).

Te așteptăm cu drag la eveniment să învățăm jucându-ne! 🙂

Detalii:
Tel: +40734 540 716
Email: [email protected]

Detalii

Dată:
13 March, 2018
Program:
9:00 am - 6:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1428986603876921

Locație

Grand Hotel Italia
Str. Vasile Conta Nr. 2
Cluj-Napoca,400478Romania
+ Google Map
Website:
https://grandhotelitaliacluj.ro/

Organizator

Colors in Projects

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.