Loading Evenimente

« All Evenimente

Al Bano & Romina Power @ BT Arena

13 November, 8:00 pm

Al Bano&Romina Power

Cuplul italian cel mai iubit de publicul internațional “Al Bano&Romina Power” își reia “LIVE TOUR 2021”, întrerupt în 2020 din cauza pademiei Covid -19.

11 noiembrie 2021 din București (Sala Palatului),

13 Noiembrie- Cluj Napoca (BT ARENA) pentru prima data impreuna in Cluj

O ocazie specială de a putea asculta noul album și toate cele mai mari succese internaționale ale Al Bano&Romina Power.

Artiștii, țin in mod particular la România, din acest motiv după succesul din 2014, sunt foarte fericiți să poată reveni pe scenele din Romania, pentru a susține un concert în care doresc să ofere fanilor lor și publicului român bucuria și fericirea de a fi din nou împreună.

Lista de melodii a concertului va fi o reinterpretare a celor mai mari succese și prezentarea noului album (după douăzeci și cinci de ani), lansat cu ocazia Festival Sanremo 2020, care nu a fost prezentat în concerte, așa cum era planificat, pentru cunoscutele cauze ale Pandemiei.

Va asteptam!

SALA PALATULUI 11 NOIEMBRIE 2021 – ORA 19:30 Bucuresti -Biletele puse în vânzare pe circuitele online: eventim.ro – salapalatului.ro – iabilet.ro și in reteaua iabilet.ro/retea și Casa de Bilete de la “Sala Palatului”.

BT ARENA 13 NOIEMBRIE 2021 – ora 20:00 – Cluj-Napoca Biletele puse în vânzare pe circuitele online: eventim.ro myticket.ro – entertix.ro

Details

Date:
13 November
Time:
8:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
,

Locație

Sala Polivalentă Cluj-Napoca (BT Arena)
Strada Uzinei Electrice
Cluj-Napoca, Romania
Phone:
0264 483 160
Website:
http://btarena.info/

Organizator

MiraDue
Share This