ALTERNOSFERA

Alternosfera – Theatroll @ Opera Cluj

Alternosfera – Theatroll @ Opera Cluj

ALTERNOSFERA, una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock de limba română, lansează proiectul 𝗧𝗛𝗘𝗔𝗧𝗥𝗢𝗟𝗟, o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

𝐂𝐞𝐥 𝐝𝐞-𝐚𝐥 𝐭𝐫𝐞𝐢𝐥𝐞𝐚 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 𝐯𝐚 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐥𝐨𝐜 𝐥𝐮𝐧𝐢, 𝟑𝟏 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟎:𝟎𝟎, 𝐥𝐚 𝐎𝐩𝐞𝐫𝐚 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐂𝐥𝐮𝐣-𝐍𝐚𝐩𝐨𝐜𝐚.

“THEATROLL a pornit din dorința de a le oferi prietenilor noștri, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră.

Pentru THEATROLL vom schimba scena de club și de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul și costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers. Acela al CORBULUI TROIAN. Deși CORBUL TROIAN are aceeași mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este, pentru THEATROLL, cu adevarat un cadou, nicidecum o capcană; CORBUL TROIAN este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise.”
Alternosfera

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un “etalon” pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia.

Biletele pentru acest eveniment s-au pus în vânzare în rețeaua iabilet.ro, la următoarele prețuri:

Categoria 1 – 240 lei
Categoria 2 – 200 lei
Categoria 3 – 160 lei
Categoria 4 – 120 lei
Categoria 5 – 80 lei

Bilete: aici

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE