Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Am I? /Avanpremieră

June 28 @ 8:00 pm

Am I becoming my parent?
Am I?
Ne-am oprit și ne-am întrebat cât din „noi” suntem părinții noștri. Care e granița dintre mine și tata? Dintre mine și mama sau bunica ei? De ce trebuie o limită fixă când poate fi totul parte dintr-un proces împreună, intergenerațional, de vindecare? Ne e frică să ne privim prea mult în oglindă?
Suntem un produs colectiv? Suntem produsele finale ale vieților oamenilor dinaintea noastră? Unde încep „eu” și unde se termină materia care îmi formează strămoșii? Cât lăsăm pentru următorii?
Am început să cartografiem corporal și comportamental traumele de familie. Am moștenit unele lucruri și asta se vede în felul în care ne pierdem răbdarea așteptând la coadă. De fapt, am moștenit cam tot ce avem și suntem.
Venim dinspre alții și ne apropiem de noi, iar negocierea aceasta se poartă în tot corpul, constant. Ne purtăm bagajele cu noi. Mereu. Ești corp și contract încheiat cu tine, cu trecutul tău. Ești copil și părinte. Ești ceva dintr-un proces prelung de răscolire, plin de birocrație cu propria persoană și cei din jur.
Dacă mama era un făt de 4 luni în burta bunicii, când în interiorul ei exista deja ovulul din care urma să mă nasc, cine a fost primul: eu sau mama sau trauma care ne leagă?
cu: Dominik M. Iabloncic, Francesca Dulca, Grigore Avram, Roxana Florescu
regia: Dominik M. Iabloncic
coregrafia: Roxana Florescu
dramaturgia: Roxana Țentea
muzica: Nidal Ștefan Hamad Al-Essa
foto afiș: Adrian Cucu
Proiectul „Startbloc: rădăcini” este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Acest proiect nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele lui pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Detalii

Data:
June 28
Interval orar:
8:00 pm
Categorii:
,
Tags:
RSVP:
https://fb.me/e/4FfAAazrC

Locație

NON Centru de Arte Performative
Strada Oașului nr. 97
Cluj-Napoca, Cluj 400268 Romania
+ Google Map

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!