Am nevoie de Spaţiu! Karaoke Party şi Concert Desculț pe Lună

Am nevoie de Spaţiu! Karaoke Party şi Concert Desculț pe Lună

🎫 Hello Spaţiu People, get your early-birds now! 🎤☀❤
https://www.bilete.ro/am-nevoie-de-spatiu/
KARAOKE
Clujul zice că în Spaţiu sunt cele mai tari party-uri de karaoke, de 8 ani încoace. Adică erau, fiindcă cucoana Pandemia (probabil aţi auzit de ea) ne ţine în joc de glezne de peste un an de zile. Un an în care am tot dat refresh pe măsuri şi pe restricţii $#@%, să ştim când putem redeschide.
Poate am fi obosit şi chiar am fi renunţat, dacă nu erau mesajele voastre şi reacțiile la postările de pe reţele. “Când deschideţi?!” “Unde v-aţi mutat?” “Nu mai pot!” “Am glumit când am zis că nu mai beau niciodată!”,”Mi-e dooor de Spaţiu!”. Şi nouă! Iar acum avem un răspuns. Şi un prim pas înspre redeschiderea Spaţiului.
Sâmbătă, 31 iulie, facem primul mare event de karaoke din oraş, la Cluj Innovation Park, dar şi un concert cu supervocea lui Bogdan Ghirău şi trupa “Desculţ pe lună”.
O să fie ca în Spaţiu! Cu băuturi adevărate, nu lungituri, cu Radu la pupitru (Next up!) şi cu o grăma’ de prieteni. Lista de karaoke e deschisă deja, abia aşteptăm să vă vedem şi să vă auzim!
#givemesomeSpaţiu #amnevoiedeSpaţiu #Cluj #eracazul
CONCERT – Desculţ pe Lună
“După luni de zile de stat în subsolul creației și repetând doar între patru pereți, a venit momentul ca, odată cu redeschiderea oficială a ”Spațiu Music Pub”, să redeschidem și noi sezonul concertelor. De la ultimul nostru concert de dinainte de pandemie, am reușit între timp să ne facem auzite piesele în FM, chiar la Radio Guerrilla, în cadrul concursului ”Nesemnații”, printre câștigătorii căruia ne-am numărat și noi. Acum că am văzut cum se aud piesele noastre pe radio, abia așteptăm reîntâlnirea cu publicul și cu energia cu care ne încărcați de fiecare dată când reușim să urcăm pe scenă în fața voastră. A fost o pauză lungă, așa că abia așteptăm să ne vedem! Save the date, 17 Iulie, Desculții vin în Spațiu’!
Proiectul ”Desculț pe Lună” a luat ființă în Cluj-Napoca în toamna anului 2019 sub forma unui concept care înglobează un cumul de tendințe și influențe muzicale, de la alternative și soft rock la stoner și psychedelic. Numele formației provine din afinitatea grupului pentru libertatea de a visa, din percepția conform căreia artistul își dezvelește sufletul în fața publicului său și se afișează gol pentru a se arăta pe sine.”
Open doors: 19:00
Concert “Desculţ pe lună”: 20:00
Karaoke: 21:30
>ACCES
Participarea la acest eveniment e permisă pentru:
– cei cărora le place să cânte, să bea, să stea la poveşti faine sau cel puţin una dintre cele de mai sus.
– cei vaccinaţi împotriva Covid, pentru care au trecut 10 zile de la ultima doză.
– cei cu test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu rezultatul negativ al unui test antigen nu mai vechi de 24 de ore.
– cei care au avut Covid şi pentru care au trecut între 15 şi 180 de zile de la infectare (cu acte medicale doveditoare).
>LOCATION: Cluj Innovation Park este un venue supertare pe Valea Chintăului nr.1, îl găsiţi pe fb, maps, waze, bolt, uber etc., ca să vă faceţi o idee unde e exact şi cum arată. Vom avea acolo peste 2000 de mp de SPAŢIU, dintre care 1200 mp de terasă. Bar, gheaţă, umbrele, gazon, tot ce trebuie!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This