Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

An Illustrated Travel Journal: The Book Launch, with a Twist

4 July, 2019, 7:00 pm - 5 July, 2019, 8:00 am

Despre eveniment:
Roxana va povesti despre ce-a însemnat pentru ea crearea unei cărți, ca și autor independent. Alătură-te și tu, într-un ambient prietenos. Editoarea Smriti Menon Chatterji va fi, de asemenea, prezentă. Evenimentul va include povești de călătorie și o sesiune de întrebări și răspunsuri.

The twist: fondul muzical și dansul de după povești sunt oferite cu drag de Random Brandon, cu ritmuri exotice și energie bună.

Despre carte:
Această carte e un proiect de suflet. Pornind drept un simplu exercițiu, s-a transformat, treptat, într-o reală provocare de viață. În 2017, în timpul călătoriilor sale din sud-estul Asiei și a perioadei de voluntariat, Roxana a decis să păstreze un jurnal și să deseneze. Rezultatul acelui proces este “Un jurnal ilustrat de călătorie”. Cartea este publicată independent și a fost tipărită cu ajutorul unei strângeri de fonduri pe platforma IndieGoGo. 5% din suma strânsă a fost donată comunității de copii din satul Tigman, Palawan, Philippines. Cuvântul înainte este un poem semnat Ivcelnaiv.

Despre autoare:
Roxana este un designer vizual autodidact ce trăiește în Cluj-Napoca. Pentru ea, expresia puternică prin artă stă în conceptele interdisciplinare create cu tact. Ilustrația înseamnă a spune o poveste, iar scrisul este eliberarea spiritului propriu prin buricele degetelor. Are peste 10 ani de experiență în design vizual. A avut debutul în proza scurtă în 2012. Recent a revenit în România, după mai bine de 4 luni petrecute în America de Sud, unde a călătorit împreună cu fetița sa, Maya și cu soțul său, Vlad.

Intrarea liberă
Extra info: 0264.450.655

Details

Start:
4 July, 2019, 7:00 pm
End:
5 July, 2019, 8:00 am
eveniment Categories:
,
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/628096234370763/

Locație

Atelier Cafe
Memorandumului 9
Cluj-Napoca, 400114 Romania
+ Google Map

Organizator

Atelier Cafe

Evenimente viitoare

Share This