ana coman

Ana Coman • CONCRETE Open Air Series

Ana Coman • CONCRETE Open Air Series

Deși cântă de mică, de abia prin 2018 Ana Coman și-a dat seama că muzica este mult mai mult decât un hobby. A început în variantă acustică, voce și chitară, la Radio Guerrilla, în cadrul rubricii “Ana are cântec”. Ulterior, a susținut câteva concerte în cafenele sau cluburi underground, ca mai apoi în 2019 să i se alăture Dan Minel Stoica la clape și chitară și Daniel Olteanu la tobe și producție. Odată cu prima piesă în limba română, Contratimp, Ana a avut parte de o ascensiune mare și participări la festivaluri importante din țară (Electric Castle, Rocanotherworld, Open Camp, Astra Film Sibiu etc). În martie 2020 și-a lansat albumul de debut, 9 Missed Calls – 9 situații conectate de aceleași sentimente febrile, 9 nopți albe, 9 frici, 9 speranțe, 9 visuri, 9 „e ultima oară”, 9 țipete, 9 finaluri, 9 începuturi.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro

ACCES:
• Prețul unui bilet este de 50 lei.
• Accesul se va face exclusiv pentru persoanele vaccinate complet (cu ambele doze) sau cu test RT-PCR efectuat în urmă cu max. 72 ore sau test rapid Antigen efectuat în farmacie în urmă cu max. 24 ore. Vă rugăm să aveți adeverința de vaccinare sau dovada scrisă a testului la voi. Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.
CONCRETE Open Air Series aduce laolaltă și live, pe diferite scene din țară, trupele și comunitățile din noul val al alternativului românesc. O serie de evenimente nouă, la inițiativa SWANBOY Music x Expirat Halele Carol.
———-
Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
• Concertele respectă noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele și sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore.
• Rugăm toți participanții la eveniment să prezinte la acces dovada scrisă (adeverința de vaccinare, rezultatul scris al testului) la punctul de acces împreună cu biletul fizic sau electronic.
• Biletele sunt doar cu loc pe scaun și se vând în pachete de 4.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors, orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți masca și să respecți regulile de distanțare socială atunci când ești la acces, sau la bar și să ai grijă de tine și de cei din jur.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE