Apel deschis: My Anti-Monument | atelier de creație

Apel deschis: My Anti-Monument | atelier de creație

Lansăm un apel deschis pentru înscrieri la un atelier de creație și investigare a artei contemporane de for public cu tema ‘My Anti-Monument’, condus de artistul vizual Cristian Rusu (Cluj) și arhitectul Zsolt Szeibert (Cluj/Hamburg). Scopul acestui atelier este familiarizarea tinerilor cu conceptul monumentelor alternative sau cu conceptul de contra/anti-monument, precum şi înțelegerea şi aprofundarea abordărilor legate de artă de for public / artă în spațiul public. De asemenea, atelierul are rolul de a încuraja imaginarea şi proiectarea unui monument alternativ într-un spațiu considerat critic, din Cluj sau din România. Atelierul se va finaliza cu o prezentare a proiectelor în spațiul CoPilot de la Fabrica de Pensule, începând cu 14 noiembrie 2018.

Participarea la atelier este gratuită.

Înscrierea la atelier necesită o scurtă prezentare a proiectului propus în locul ales (prin text, simulări vizuale, tot ceea ce crezi că ar fi relevant pentru ideea propusă), cu accent pe argumentația conceptului anti-monumentului, dar şi pe necesitatea criticii aduse atât obiectului în discuție, cât şi a spațiului ales.
Trimite prezentarea împreună cu datele tale de contact la [email protected] până pe 31 octombrie 2018, ora 20:00, cu subiectul „My Anti-Monument”.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This