Aproape totul e ok - Lansare de carte | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Aproape totul e ok – Lansare de carte

28 November, 2019, 7:00 pm - 8:00 pm

Joi 28 noiembrie, de la ora 19:00, are loc la Cinema ARTA lansarea romanului “Aproape totul e ok” de Francisc Baja, apărut la Editura Paralela 45. Lansarea este precedată de un dialog cu Rareș Moldovan și urmată de o lectură de carte.

Francisc Baja s-a născut în Cluj, este scriitor și designer de carte. A debutat în 2006, cu “Porumbelul lui Noe”, iar după zece ani a publicat a doua sa carte, “Canibal”. A treia carte, “Aproape totul e ok”, apărută în 2019, este prima dintr-o trilogie autobiografică.

“Ceea ce autorii clasici au povestit pe sute de pagini, Francisc Baja reușește să facă într-un micro-roman de doar 125 de pagini. Poate multora li se va părea cam puțin. Mie nu. De ce? Fiindcă există în aceste pagini o atât de mare densitate de fapte, de scene și de situații, încât emoțiile pe care le generează par încapsulate în sticluțe cu esențe narative capabile să satisfacă pretențiile olfactivo-textuale ale celor mai exigenți cititori.” – Gelu Diaconu

Detalii

Dată:
28 November, 2019
Program:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Tag:
, ,
RSVP
https://www.facebook.com/events/419151588750956/

Locație

Cinema Arta
Cluj-Napoca, Cluj Romania + Google Map

Organizator

Cinema ARTA

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.