ARTbecedar #3.3 - M de la Mișcare cu Cătălin Florea | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

ARTbecedar #3.3 – M de la Mișcare cu Cătălin Florea

3 March, 2018, 11:00 am - 1:00 pm

Sâmbătă, 3 martie, îi invităm pe cei mici în lumea teatrului, jocului și improvizației. Alături de Cătălin Florea, copiii vor putea face primi pași în improvizația scenică, experimentând diferite roluri în situații date, vor explora posibilitățile prin care improvizațiile și jocurile pot contribui la autocunoaștere și socializare în cadrul unui grup.

↠ Înscrieri aici.
↠ Taxă de participare: 20 lei
↠ Număr maxim de participanți: 15 copii / atelier
↠ Vârsta recomandată: 4 – 10 ani
↠ Facilitator atelier: Apai Emese – [email protected]
↠ Atelierele au loc la Fabrica de Pensule, etajul întâi

_ _ _

Cătălin Florea este student în anul II la Facultatea de Teatru și Televiziune Cluj-Napoca. Activând în trupa de teatru de amatori a orașului său natal, Cugir, mutat la Cluj a început să colaboreze cu spatiul de joaca Pici ca animator la diverse evenimente pentru copii și cu Asociația Cealaltă la festivalul de spectacole de teatru de papusi pentru copii Animafest.

Cătălin Florea studiază artele spectacolului – specializarea actorie, iar în timpul liber practică slackline. Îi place să asculte muzică, să scrie și să citească poezii, devorează filme și ia la pas dealurile din preajma Clujului sau a Cugirului.

În urma workshop-urilor la care a participat (StudentFest2015, WestSummerUniversity,Corbul verde 2017, Workshop de Contact Improvisation, Workshop de improvizatie cu Ovidiu Ivan) și-a dezvoltat abilitatea de a înțelege conceptul teatral și punerea lui in practică.

 

Detalii

Dată:
3 March, 2018
Program:
11:00 am - 1:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/1031873980299229

Locație

Fabrica de Pensule
Henri Barbusse 59-61
Cluj-Napoca, 400616 Romania
+ Google Map

Organizator

Fabrica de Pensule

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.