ARTdealul | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

ARTdealul

18 May, 2018, 4:00 pm - 19 May, 2018, 9:00 pm

Festivalul de terapie prin artă și de divertisment ARTdealul revine cu a III-a ediție în 18 și 19 mai, de Zilele Clujului, în Parcul Central – intrarea dinspre Opera Maghiară.

Evenimentul se desfășoară în acest an timp de două zile, organizația Impuls pregătind un program dedicat tuturor categoriilor de vârstă. De asemenea, au fost invitate asociații și instituții de învățământ care lucrează cu persoane cu dizabilități, să participe alături de beneficiarii lor. Scopul festivalului este de a oferi acces gratuit la ateliere creative și de a încuraja comunitatea clujeană să se conecteze.

Programul include: atelier de pictură DACO, atelier de colorat, atelier de origami, interacțiune cu animale, atelier de modelare cu plastilină, magie, teatru de păpuși, tatuaje cu sclipici, proiecție de film în aer liber, yoga în familie, picnic, atelier de mindfulness, Eye Contact Experiment, ”ARTdealul Speak Up” și concert.

„Alegând să organizăm festivalul timp de două zile și nu o zi, ca în edițiile precedente, am crescut numărul de oportunități de care pot beneficia toți participanții, de la copii, la vârstnici și persoane cu dizabilități. Ne asumăm aceste eforturi alături de echipa de voluntari a festivalului, formată din tineri.” – a declarat Florin Ciofu, vice-președinte Impuls.

Întregul concept ARTdealul se pliază pe principii de sănătate și de artă, întrucât activitățile și zona de relaxare pregătite promovează: reducerea tensiunilor și a anxietății, creșterea stării de bine, îmbunătățirea capacității de concentrare, relaționarea cu diferite grupuri de oameni și dezvoltarea imaginației și a spiritului creativ.

Parteneri și sponsori: Adaconi, Antena 1 Transilvania, Bălăngănel, Cinemobilul, Cluj.com, Cluju.ro, Cluj Life, DACO, DACOmag, La Casa, Minte Forte, OmniPass, Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca, România 100, Visit Cluj, Zilele Clujului.

*** Impuls este o organizație neguvernamentală, care promovează educația prin inițiative creative, în rândul comunității clujene, și care instruiește tineri în domeniul organizării de evenimente.

Detalii

Start:
18 May, 2018, 4:00 pm
End:
19 May, 2018, 9:00 pm
Eveniment Category:
Tag:
RSVP
https://www.facebook.com/events/180353665941168/

Locație

Parcul Central “Simion Bărnuțiu” Cluj-Napoca
Parcul Central
Cluj-Napoca, Romania

Organizator

Zilele Clujului

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.