Artist Square

Artist Square

Artist Square

Artist Square este un spațiu în care viitorii artiști, studenți ‘la arte’, își întâlnesc timp de o săptămână publicul, și mai mult, chiar potențialii colecționari.

Scopul nostru este de a înțelege mecanismele pieței de artă și primii pași ce trebuie făcuți de fiecare dintre noi, studenți sau absolvenți, pentru a ne familiariza cu procesul de vânzare a lucrărilor de artă. Astfel, Artist Square este puntea atât de necesară între procesul educațional al Universității de Artă și Design și viața activă de artist de după terminarea studiilor. Înțelegerea și exersarea acestor procese trebuie pregătite încă din timpul studiilor, facilitarea legăturii școală-scenă fiind unul dintre scopurile importante pe care Asociația Studenților UAD (ASUAD) și le-a propus încă de la înființare.

Pe scurt, proiectul Artist Square constă în realizarea unei expoziții cu vânzare, la Casa TIFF din Cluj, în perioada 13-19 octombrie (vernisaj 13 octombrie, ora 19:00), cu scopul de a ajuta studenții din Universitatea de Artă și Design Cluj să își comercializeze arta realizată în afara orelor de atelier și să își dezvolte spiritul antreprenorial, atât de necesar în timpurile pe care le trăim.

Artist Square

October 13, 2022 - October 19, 2022 7:00 pm - 2:00 am

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This