fbpx

Arts for School

Arts for School

O nouă săptămână, un nou eveniment dedicat contrucției școlii Beard Brothers.

Main act: Undercover Orkestra
Afterparty : sEEn Vybe

Acces – 30 lei

Undercover Orkestra este un proiect unic, o trupă original formată din 10 muzicieni talentați, adică un DJ, un dirijor și opt muzicieni de formație clasică.
Adică, o orchestră simfonică armonizată pe acorduri electronice pentru un show unic și inedit
Undercover Orkestra aduce în premieră națională un spectacol original, în care un virtuoz al cd player-ului – Dj K-lu – s-a reunit cu câțiva dintre cei mai talentați instrumentiști de muzică clasică sub bagheta unui dirijor vizionar – Răzvan Metea – formând astfel un band unic în România.
Dirijor, compozitor și orchestrator din generația tânără, ce duce mai departe tradiția școlii muzicale clujene și cadru didactic la Academiei de Muzică Gheorghe Dima, Răzvan Metea orchestrează soundtrack-uri celebre, armonizând instrumentele clasice cu muzica electronică, aducând un vibe nou, cu un sound fresh, cum nu există în România la ora actuală. Formula camerală de opt instrumentiști va fi compusă din două viori, violă, violoncel, flaut, clarinet, trompetă și trombon, membrii ei fiind printre cei mai buni studenți sau absolvenți ai Academiei de Muzică Gheorghe Dima.

Alin Constantin este unul dintre cei mai originali dj și producători muzicali din țară. Sub numele de K-lu el se joacă cu ritmuri de funk, hip-hop și sample-uri din filme românești. Avand un stil unic bazat pe tehnici de turntablism, iasa usor in evidenta prin seturile sale dinamice presarate cu diverse momente speciale menite sa aduca un plus de buna dispozitie pe ringul de dans.
Face parte din mai multe proiecte si trupe, iar un plus il reprezinta show-urile audio- video precum si matreialele discografice:
– Operatiunea ‘Monstrii’ [album] (2018)
– Re-Miscat [Ep]. (2016)
– Culorile ritmului [Mixtape] (2016)
– Chestii, Socoteli [album] (2014

Undercover Orkestra …adică, o orchestră simfonică armonizată pe acorduri electronice pentru un show unic și inedit.

sEEn Vybe s-a născut din dorința de a contribui, prin muzica și mesaje, la protejarea naturii și a conștientizării importantei reutilizarii .
Este un proiect electronic, din Transilvania, semnat la CDj Records și are ca imagine genti cu vinil, realizate din materiale ECO & reciclabile și susține campanii sezoniere de plantare pomi și copaci : #Music4Trees

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This