Atelier de Crăciun @ FSPAC | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Atelier de Crăciun @ FSPAC

12 December, 2017, 10:00 am - 14 December, 2017, 4:00 pm

Ca în fiecare an, în perioada Crăciunului, comunitatea FSPAC așteaptă cu nerăbdare evenimentele cu tradiție din facultate. Suntem bucuroși că putem, împreună, cânta un colind, împodobi bradul, împacheta cadouri sau confecționa decorațiuni de iarnă.

Atelierul, aflat la a IV-a ediție, aduce la masa de lucru studenți, absolvenți și cadre didactice din FSPAC, care reușesc să realizeze (în funcție de talentul propriu) cele mai frumoase obiecte decorative.

Scopul este să petrecem timp împreună, să ne bucurăm de spiritul acestei sărbători și să împărtășim bucurie în jur.
Cum reușim acest lucru? Toate obiectele realizate vor fi expuse spre vânzare. Persoanele care doresc să achiziționeze decorațiuni, o vor face prin oferirea unei donații în bani.

În acest an, ne propunem ca toate fondurile obținute să contribuie la realizarea Bibliotecii Magice, pe care comunitatea online Ce le citim copiilor, o va dărui copiilor beneficiari direcți ai proiectului MagicHome.

Obiectele necesare realizării decorațiunilor vor fi oferite, pentru al doilea an consecutiv, de către Dacoart și Adaconi. Mulțumim pentru sprijin.

Vă așteptăm la atelier.

Cu drag,
câtiva spiriduși din FSPAC

Detalii

Start:
12 December, 2017, 10:00 am
End:
14 December, 2017, 4:00 pm
Eveniment Category:
Tag:
RSVP
https://www.facebook.com/events/171118576814365

Locație

FSPAC – Cluj-Napoca
General Traian Mosoiu, nr. 71
Cluj-Napoca, 400132 Romania
+ Google Map

Organizator

Ioana Lepadatu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.