Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Atelier de Fotografie

31 January, 2019, 7:00 pm - 1 February, 2019, 9:00 pm

Atelierul se adresează începătorilor și pasionaților care doresc să acumuleze informații utile despre arta fotografiei și să își dezvolte abilitățile în domeniu. De-a lungul a șase ședințe serioso-relaxate va fi parcursă puțină (și necesară) teorie și vor fi punctate momentele relevante din istoria fotografiei. Partea practică va cuprinde realizarea mai multor serii de fotografii, care vor fi analizate din punct de vedere tehnic și stilistic, iar la final participanții vor afla și despre tipuri de promovare pe care le pot folosi pentru a-și face fotografiile cunoscute.

Pasionat de toate formele de exprimare vizuală, de la cinema la meme-uri, Bogdan Botaș și-a dedicat timpul în ultimii ani pentru a-și exersa și testa abilitățile din aceste domenii și a-și îmbunătăți constant capacitățile creative. Bogdan a participat cu scurtmetrajul său „Vecinii” la Festivalul Fest din Portugalia, a contribuit ca fotograf și asistent pentru organizarea ediției din 2016 Cinema and Visual Culture Conference, și-a construit un portofoliu de fotografii portret publicate online de revista Vogue și a revenit în liceul absolvit pentru a susține un atelier de cinema pentru liceenii din Ocna Mureș. Este colaborator al Create.Act.Enjoy, Reactor de creație și experiment și Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca.

Atelierul este susținut de:

Bogdan Botaș (licențiat la Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj-Napoca, secția Cinematografie, Fotografie și Media, artist vizual, fotograf)

Atelierul este structurat în 6 şedinţe a câte 2 ore fiecare.

Preț atelier: 350 lei (reducere 15% pentru elevi sau studenți)
*prețul atelierului include toate cele 6 ședințe

DETALII ŞI ÎNSCRIERI: 0755 808 863 sau [email protected]
#createactenjoy #atelierecreative #foto #uraniapalace #horea4 #cluj

Details

Start:
31 January, 2019, 7:00 pm
End:
1 February, 2019, 9:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/781392832203646/

Locație

Create.Act.Enjoy
Horea nr. 4, et. 1
Cluj-Napoca, 400001 Romania
+ Google Map

Organizator

Create.Act.Enjoy
Share This