Atelier de Scriere Creativă @ Create.Act.Enjoy

Atelier de Scriere Creativă @ Create.Act.Enjoy

Atelierul este conceput pentru a te ghida în procesul de a scrie ficțiune și non-ficțiune, prin experimentare și colaborare. Este locul potrivit în care să îți antrenezi imaginația, să îți exersezi stilul și spiritul de observație.

Procesul de învățare este coordonat de către un trainer cu experiență, într-un cadru relaxat care încurajează creativitatea și libera exprimare. Pe parcursul celor șase întâlniri vei avea ocazia să folosești o serie de mecanisme care transformă textul în emoție, imagine și acțiune.

Coordonatorul atelierului este Adrian M. Popa, care și-a început cariera ca jurnalist în presa scrisă din Cluj, perioadă în care și-a descoperit pasiunea pentru reportaj și interviu. De-a lungul timpului, a colaborat cu o serie de instituții media locale și naționale. În prezent este specialist în PR și Comunicare și coordonator de proiecte din sectoarele cultural și social. Lucrează la o teză de doctorat pe tema structurilor narative în textele de non-ficțiune și a predat Presă Scrisă și Jurnalism Social la Facultatea de Jurnalism din cadrul UBB.

Atelierul este structurat în 6 şedinţe a câte 2 ore fiecare.

Preț atelier: 400 lei (reducere 15% pentru elevi sau studenți)
*prețul atelierului include toate cele 6 ședințe

DETALII ŞI ÎNSCRIERI: telefon -> 0755 808 863, mail -> [email protected] sau prin formular -> aici

 

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This