Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Atelier: Învață să cânți la drâmba de bambus cu Julien Daillère

29 June, 2:00 pm - 4:00 pm

atelier dramba de bambus

Drâmba este unul dintre cele mai vechi instrumente din lume. În dimensiuni mici, produce un sunet grație vibrațiilor unei lame care rezonează în gura muzicianului. Plasat între dinți atunci când este din metal (Occident) sau pe buze atunci când este din bambus (Asia), permite să antreneze respirația și rezonanțele corpului.

După o călătorie în Cambodgia în 2017, am adus înapoi câteva drâmbe de bambus cumpărate de la un bătrân în fața unui templu din Angkhor. Am învățat să cânt puțin câte puțin în timp ce m-am străduit să termin scrierea tezei mele la Cluj Napoca în 2018. Astăzi, drâmba de bambus a devenit un obiect al vieții mele de zi cu zi. Tot cu două drâmbe de bambus că am creat muzica pentru spectacolul “C’est bon. E ok. Rendben. This is just a story”.

În această iarnă, am rugat un prieten să-mi aducă niște drâmbe de bambus de la Phnom Penh, să împărtășesc acest instrument cu cei care vor să-l descopere cu mine. Timp de două ore, vom lucra împreună la respirație, ritm, voce etc. pentru a explora diferitele posibilități ale acestui instrument.

Atelierul este deschis tuturor, nefiind necesară experiența anterioară.

Rezervări aici

Bilete: 15 lei – atelier, 30 de lei – atelier și drâmbă de bambus de luat acasă 🙂

📍29 iunie, ora 14:00, Fabrica de Pensule, Sala RAP

Detalii

Dată:
29 June
Program:
2:00 pm - 4:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/323508971876510/

Organizator

Fabrica de Pensule

Locație

Fabrica de Pensule
Henri Barbusse 59-61
Cluj-Napoca,400616Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.