Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Atelier pentru ONG-uri la Cluj: Ce facem să facem mai bine?

27 November, 2019, 11:00 am - 5:30 pm

Ce facem să facem mai bine este un atelier pentru ONG-uri interesate să se dezvolte ca organizație, să implementeze instrumente și procese de dezvoltare organizațională și să își sporească eficiența și impactul în comunitate.

Evenimentul are loc la Cluj-Napoca, la ClujHub (str. Regele Ferdinand 22-26, Centrul Comercial Central, et. 3), în data de 27 noiembrie 2019 și este organizat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în cadrul programului #CreștemONGuri #ÎnStareDeBine.

Înscrierea se realizează prin completarea formularului disponibil la https://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=0f57ae20-624d-4604-8fc0-9d4bfca1b382 până cel târziu vineri, 22 noiembrie. Evenimentul va avea loc doar dacă se înscriu cel puțin 15 persoane.

În cadrul acestui eveniment, participanții vor fi invitați să își evalueze gradul de dezvoltare al organizației la momentul prezent (unde se află organizația?) și să se gândească la posibilități de dezvoltare în diferite arii de interes (unde vrea să ajungă organizația?). Vom răspunde la aceste întrebări prin aplicarea unui instrument de autoevalure structurat pe 10 arii prioritare (bună guvernanță, aspecte financiare, managementul cunoașterii, monitorizare și evaluare, structură organizațională, lidership, managementul resurselor umane, implicarea beneficiarilor, advocacy, comunicare externă/branding organizațional), precum și a unui set de exerciții specifice care vin în sprijinul îmbunătățirii ariilor de interes pentru dezvoltarea organizațională.

Astfel, căutăm persoane implicate activ în organizații neguvernamentale din Cluj-Napoca și împrejurimi, care:

* Sunt implicate în organizație cu rol de decizie sau direct în acțiuni de dezvoltare organizațională, indiferent de rol
* Au motivația și capacitatea de a implementa în organizație acțiuni specifice de dezvoltare organizațională
* Sunt motivate să participe pe toată perioada evenimentului

Pentru mai multe informații despre atelier (sau dacă doriți să găzduiți unul și în comunitatea voastră), nu ezitați să ne contactați la [email protected]

Details

Date:
27 November, 2019
Time:
11:00 am - 5:30 pm
eveniment Categories:
,
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/713580329144102/

Locație

ClujHub
Ferdinand 22-26 (3rd Floor in CENTRAL Commercial Center)
Cluj-Napoca, 400110 Romania
+ Google Map

Organizator

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile
Phone:
021 310 0177
Email:
office@fdsc.ro
Website:
http://www.fdsc.ro

Evenimente viitoare

Share This