Atelier teatru&impro | adolescenți

Atelier teatru&impro | adolescenți

Învățarea prin joacă nu dă greș niciodată! Îți dorești să poți vorbi în fața altor oameni fără teamă, fără să-ți tremure vocea sau să te fâstâcești și să te fâțâi de emoții? Vrei să îți transmiți gândurile astfel încât ceilalți să le înțeleagă cu ușurință? Întâlnirile de miercuri sunt pentru tine!

Într-un mediu sigur și relaxat, vei învăța să îți crești puterea de concentrare, să comunici cu mai mult curaj și să socializezi fără bariere. Îți propunem o serie de exerciții interactive și jocuri prin care vei descoperi cum să-ți pui în valoare abilitățile în orice context și te ajutăm să-ți dezvolți capacitatea de reacție și încrederea în propria persoană.

Atelierul e bazat pe exerciții și jocuri de spontaneitate și creativitate, coordonare, limbaj nonverbal și dicție, care îți vor arăta practic cum să te descurci în situații inedite.

De la întâlnirile cu colegii de clasă până la examene orale, interviuri sau coordonarea unui proiect de tineret, mai toate situațiile prin care trec adolescenții se bazează pe competențe care pot fi antrenate prin teatru și improvizație.

Atelierul este susținut de Paul Sebastian Popa, actor.

Atelierul este structurat în 6 şedinţe a câte 1oră și 30 minute fiecare.
Recomandare de vârstă pentru participanți: 10-15 ani

Preț atelier: 300 lei
*prețul atelierului include toate cele 6 ședințe

DETALII ŞI ÎNSCRIERI: 0755 808 863 sau [email protected]

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This