Atenție, Cad îngeri @ Teatru de Club

Atenție, Cad îngeri @ Teatru de Club

Piesa e un monolog liric al unui personaj ce se rupe pe parcursul spectacolului într-o mare varietate de fațete umane, interpretând diferite personaje. sau pur și simplu ipostaze din viața unuia și-aceluiași personaj. Începe cu istorisiri de viață, cu povești și crâmpeie de amintiri, privite prin prisma unor persoane apropiate personajului principal, ce joacă un joc copilăresc de-a v-ați ascunselea, laitmotivul clasic al acestui joc fiind și laitmotivul spectacolului, ce delimitează fiecare scenă: ,,…Cine nu e gata, îl iau cu… lopata!”, urmat de întrebarea mereu retorică și sugestivă: ,,Unde sunt?”, nuanțată uneori de ,,Cine sunt?”, rostite pe un ton de copil, în căutarea casei copilăriei.

Piesa e o ludică de fapt a căutării de sine, a plasării de sine într-un univers spațio-temporal delimitat prin persoanele și locurile dragi, ce marchează viața oricărui muritor de rând. Dar nu se oprește aici. Replicile sunt frânturi de poezii lipsite de rimă, dar pline de sensuri metaforice, discutând și viața, și dincolo-ul de viață, și viața ca iad, și iadul și raiul, și îngerescul din existența umană și îngerii dintre noi.

E specificul one-woman show-urilor lui Elena Ivanca, de altfel, să își inunde spectatorii la modul diluvian cu dragoste și cu o atmosferă dincolo de lumea asta, de rai și de îngeresc.

* Preţul unui bilet este de 30 lei

Informaţii şi rezervări:
Napoca 15
Str. Napoca Nr.15, Cluj-Napoca, România.
Office: 0264-439043
Rezervări: 0737-300300, 0730083883
Email: [email protected]

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This