fbpx
ATOM - dance & musical performance

ATOM – dance & musical performance @ The Cosmic House

ATOM – dance & musical performance @ The Cosmic House

ATOM este un performance de dans contemporan şi muzica live

Cu un sistem senzorial supraalimentat, corpul uman devine o antena sofisticata. Receptioneaza toate semnalele din jur (pulsatii) si poate converti aceste mesaje in miscari. Velocitatea corpului poate fi exprimata in timp si spatiu. In muzica, timpul este fluctuant, dinamic. In dans, spatiul se curbeaza. Cand alaturam dansul si muzica obtinem un sistem instabil, nepredictibil si vibrant.Aici ne aflam acum.

cu: Oana Mureșan, Vasile Gherghel

Data şi ora: 15 si 16 octombrie, ora 19:00

Locatie: The Cosmic House , Strada: Eremia Grigorescu 106, Cluj-Napoca

Rezervări aici.

*Locurile sunt limitate

*Accesul la spectacol va fi permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

-spectatorii trebuie să facă dovada acestor situaţii prin intermediul certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19, care poate fi generat accesând linkul: https://certificat-covid.gov.ro/login; certificatul digital UE va fi însoţit obligatoriu de un act de identitate;

-purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata prezenței în sala

-spectacolul va avea loc cu ocuparea a max. 50% din capacitatea sălii.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This