Avanpremiera Les Miserables | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Avanpremiera Les Miserables

26 January, 3:00 pm - 4:30 pm

|Recurring Eveniment (See all)

One event on 27 January, 2020 at 8:00 pm

Les misérables / Mizerabilii, filmul de debut al regizorului de culoare Ladj Ly, câștigător ex-aequo al Premiului Juriului la Cannes 2019, va ajunge în avanpremieră la cinema Victoria din 10 ianuarie.
Filmul lui Ladj Ly – un tânăr crescut în periferia Montfermeil din Paris – urmărește trei membri ai brigăzii anti-criminalitate care se confruntă cu tensiuni între bandele rivale din vecinătate.
Inspirat de revoltele din 2005 de la Paris, de La Haine, pelicula cult a lui Mathieu Kassovitz şi de scurtmetrajul cu acelaşi nume al lui Ly, câştigător al unui premiu César, Les Misérables e o perspectivă provocatoare asupra tensiunilor dintre rezidenţii marginali şi poliţie.
Ladj Ly, regizorul filmului care a cucerit Cannes-ul și care a doborât un record prin vânzarea drepturilor filmului său pe piața americană – 1.5 milioane dolari, cea mai mare vânzare pentru un debutant la Cannes din istorie – a fost vara aceasta invitat special al Les Films de Cannes á Bucarest.

Detalii

Dată:
26 January
Program:
3:00 pm - 4:30 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/2511449989143697/

Locație

Cinema Victoria
Bulevardul Eroilor 51
Cluj-Napoca, 400129 Romania
+ Google Map

Organizator

Cinema Victoria

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.