Avanpremieră ‘Miracol’ în prezența echipei | Cinemateca TIFF

Avanpremieră ‘Miracol’ în prezența echipei | Cinemateca TIFF

Joi, 3 februarie, de la ora 20:15, 🎉vezi în avanpremieră, în prezența 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿, unul dintre cele mai așteptate filme românești ale anului: 𝗠𝗶𝗿𝗮𝗰𝗼𝗹 / Miracle (2021, r. Bogdan George Apetri), la📍Cinema Victoria (Eroilor 51). #𝐂𝐢𝐧𝐞𝐦𝐚𝐭𝐞𝐜𝐚𝐓𝐈𝐅𝐅
🎉 Proiecția va fi urmată de un 𝗤&𝗔 cu: regizorul Bogdan George Apetri, actorii Emanuel Parvu, Ovidiu Crișan și producătorul filmului, Oana Iancu.
👉Bilete: https://cinemavictoria.ro/bilete/
🏆În selecția oficială a Festivalului de Film de la Veneția 2021.
Prima participare a unui lungmetraj românesc într-o secțiune competițională la acest festival pestigios în ultimii 12 ani.
“̳”̳”̳ Un film care ar putea reaprinde cinematografia românească. “̳”̳”̳ (Variety)
ℹ️ 𝗠𝗜𝗥𝗔𝗖𝗢𝗟
(2021, r. Bogdan George Apetri)
Coproducție România-Cehia-Letonia
Cristina (Ioana Bugarin), o tânără călugăriță se strecoară afară dintr-o mănăstire izolată, pentru a rezolva o problemă urgentă, iar pe drumul de întoarcere întâlnește o soartă neașteptată. Un inspector de poliție reface călătoria Cristinei și investigația lui aduce la lumină indicii și dezvăluiri care conduc către un posibil miracol.
🏆Marele Premiu la Festivalul de Film de la Varșovia, 2021
❗️Tot în cadrul aceleiași seri de cinematecă, joi, 3 februarie, de la ora 18:00, ai o șansă rară de a (re)vedea pe marele ecran filmul anterior al regizorului: 𝗡𝗲𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁 (2020). 🏆 Premiul FIPRESCI la TIFF 2021.
ℹ️ 𝗠𝗶𝗿𝗮𝗰𝗼𝗹 este distribuit în România de Bold Film Studio.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This