Avanpremieră: Punguța cu doi bani @ Cinema Mărăști

Avanpremieră: Punguța cu doi bani @ Cinema Mărăști

Povestea “Punguța cu doi bani” o voi mărturisi în felul meu, voi conduce actorii prin cuvinte, situații și spații de joc, voi îmbina tehnici de mânuire cu teatru de umbre, într-un spectacol tradițional la paravan în care păpușa este primordială și determină caracterul jocului.
Și pentru că în ”Punguța cu doi bani” subiectul este rural, personajele provin și din mediul animalier. Astfel deliciul și hazul este dat de istețimea și jocul lor, care în plan simbolic gândesc, vorbesc și acționează ca oamenii. Unii sunt mai isteți, alții mai mucaliți, alții mai vorbăreți, este o plăcere să le asculți vorbele. Voi respecta povestea dar vor apărea și personaje noi care nu fac altceva decât să scoată în evidență deliciile ”zicerii”, specificul popular al poveștii, caracterele personajelor, ludicul jocului, latura educativă, o adaptare menită să păstreze vie lumea lui Creangă.

Preț bilete: 10 lei/copil, 14 lei adult.
Rezervări bilete aici.
– Dacă nu ne puteți onora cu prezența vă rugăm foarte mult să anulați rezervarea așa încât cei din lista de așteptare să primească locul eliberat în timp util;
– Biletele se ridică cu cel puțin 15 minute înainte de începerea spectacolului, după această oră locurile își pierd rezervarea.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This