Avanpremieră Urma | Cinemateca TIFF | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Avanpremieră Urma | Cinemateca TIFF

5 March, 8:00 pm - 11:00 pm

Cinemateca TIFF prezintă în avanpremieră “Urma”, debutul în lungmetraj al actorului și regizorului Dorian Boguță, într-o proiecție specială la care va fi prezentă și echipa filmului.

Anton (Marin Grigore), un pianist celebru, e dat dispărut. Polițistul (Teodor Corban) care preia cazul află treptat despre destinul zbuciumat al artistului, relațiile sale bizare și deciziile care au declanșat un vârtej de evenimente surprinzătoare. După moartea părinților săi, Anton devenise obsedat de fericirea surorii sale, Ana (Irina Rădulescu), dincolo de limitele iubirii fraterne…

Având premiera mondială, în această toamnă, la Festivalul Internațional de Film Francofon de la Namur (Belgia), filmul îi are în distribuție pe Teodor Corban, Marin Grigore și Irina Rădulescu, alături de Dragoș Bucur, Mădălina Ghenea, Lucian Ifrim, Liviu Pintileasa.

Scenariul este semnat de Dorian Boguță și Loredana Novak, imaginea a fost realizată de Barbu Bălășoiu (Sieranevada), iar montajul îi aparține lui Tudor Popescu.

Detalii

Dată:
5 March
Program:
8:00 pm - 11:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/657919818278597/

Locație

Cinema Victoria
Bulevardul Eroilor 51
Cluj-Napoca, 400129 Romania

Organizator

Cinemateca TIFF

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.