Avatar | Cinema în Aer Liber | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

Avatar | Cinema în Aer Liber

11 July, 6:00 pm - 8:30 pm

Sâmbătă, 11 iulie, de la 18:00, cinefilii sunt așteptați la cinema în aer liber la Cluj-Arena la Avatar, unul dintre cele mai de succes filme ale anului 2009. Locurile disponibile la eveniment sunt acoperite.

Acțiunea filmului se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri. Oamenii și-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un prețios minereu ce se găsește pe satelitul natural, în timp ce populația aborigenă Na’vi – o rasă de aborigeni umanoizi – reușeste să reziste expansiunii coloniștilor, care le amenință existența lor precum și a ecosistemului pandorian.

Trailerul poate fi vizionat aici.

Evenimentul se desfășoară în condiții de maximă siguranță adaptate contextului actual, în aer liber, respectându-se distanța de 2 metri între persoane.
Bucură-te de o experiență cinematografică diferită și cumpără-ți bilet. Sunt disponibile doar 500 de bilete pentru acest eveniment. Filmul va rula de la orele 18:00, pe un ecran led de mari dimensiuni, iar locurile destinate sunt acoperite.

Detalii

Dată:
11 July
Program:
6:00 pm - 8:30 pm
Eveniment Category:
Tag:
RSVP
https://www.facebook.com/events/953368701778809/

Locație

Cluj Arena
Spaiul independentei
Cluj-Napoca, 400483 Romania
RSVP
http://www.clujarena.ro/

Organizator

Spotlights

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.