Aventurile Iepurașului Rică

Aventurile Iepurașului Rică @ Cinema Dacia

Aventurile Iepurașului Rică @ Cinema Dacia

Teatru de păpuși pentru copii

A fost odată ca niciodată…un iepuraș, un rege, o regină și o atmosferă de basm!

An de an, Iepurașul Rică face surprize minunate copiilor, pornind din vizuina sa în căutarea primăverii. În drumul său plin de aventuri, protagonistul nostru ajunge la Palatul Poveștilor care aparține Regelui și Reginei. Acolo, Iepurașul Rică descoperă că se fac pregătiri pentru o mare petrecere surpriză, pentru invitați și oaspeți de seaamă. Ce se întâmplă în Palatul Poveștilor, veți afla la spectacol!

Golden Party te invită la un spectacol foarte îndrăgit de spectatori, respectând convenţia clasică a păpuşilor la paravan, în care copiii regăsesc detaliile poveştii Iepurașului Rică. Punerea în scenă a poveştii ”Aventurile Iepurașului Rică”, face apel la sentimente reale și la situaţii de viaţă.

Trăim împreună bucuria unei aventuri unice în căutarea primăverii. Ne vom aminti că dragostea familiei, prietenia adevarată și iubirea sinceră triumfă mereu și ne fac viața atât de frumoasă.

Invitat special din desenele animate soricelul Mickey si prietenii sai ( actori deghizati ce personifica personajele) impreuna cu actorii papusari Funtasticii prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, concurs, baloane de sapun si jocuri interactive.
Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata (contra cost).

Ne vedem la spectacol!

Durata spectacolului: 60 minute
Scenariul: Ionela Petri
Regia : Sabina Arsenie
Producator: Golden Party
Teatrul de păpuși FUNtasticii
Spectacol pentru audiență +2
Locatia: Cinema Dacia Manastur
Data: Marti 19 aprilie, ora 17:30 si 19:00
Biletele se gasesc online pe Eventbook.ro,goldenparty.ro
zilnic la Libraria Humanitas, Casieria Cinema Florin Piersic
sau inainte de eveniment în functie de disponibilitate.
Pret bilet: de la 35 lei ( copil si adult)

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal). Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati! Accesul pe scena la sfarsitul show-ului se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP. Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie,se filmeaza si se fotografiaza !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This