AXiS – First Punch Tour Live @ Zipp It Cluj

AXiS – First Punch Tour Live @ Zipp It Cluj

Brută, puternică și îndrăzneață – astfel este caracterizată aura ce învaluie trio-ul româno-sârb cu rădacini fizice în micul oraș sârb, de pe malul Dunării, Kladovo, și rădăcini spirituale în pământurile americane ce au dat naștere blues-ului.

Deși influențele sunt evidente, AXiS învaluie blues-ul într-o cu totul altă manta – un fel de lup în blană de oaie – fapt ce definește unicitatea grupului în scena muzicală actuală din Romania.

În toamna anului 2016, grupul imprimă primul material discografic, într-un studio boem situat în suburbiile Belgradului. Tras integral live, cu niște retușuri minimale, materialul discografic de debut urmarește captarea, în totalitate, a sound-ului primal, torid și direct, ce ia naștere când cei trei membrii iși unesc imaginațiile.

Anul 2017 a marcat cele mai multe festivaluri pentru trupă, aceasta cântând la majoritatea adunărilor de blues din țară, precum: Focșani Blues Festival, Open Air Blues Festival Brezoi, WolfBlues Gărâna, Blues Con-Fusion Suceava, Jimbo Blues Jimbolia.

În primăvara anului 2018, AXiS a fost ambasadorul României la European Blues Challange, în Hell, Norvegia, participând, astfel, și la unul dintre cele mai mari festivale de blues de la ei, Blues in Hell. Totodata, venirea primăverii marchează și lansarea discului de debut, “First Punch”.

In deschidere, clujenii de la Green Onions, trupa formata in cadrul scolii de muzica Voltaj Academy, vor sustine un recital!

Videos:

https://www.youtube.com/watch?v=wzj3bgiHNyc – Videoclipul oficial

Get your #FirstPunch NOW:

Spotify: https://spoti.fi/2S4CLbd
iTunes: https://apple.co/2U9Y6NH
BandCamp: https://bit.ly/2RYzxpJ
TIDAL: https://bit.ly/2UbdJEQ
Deezer: https://bit.ly/2FJzyrE

Connect with AXiS

Facebook: https://facebook.com/axisbandtm
Instagram: https://instagram.com/weareaxis
YouTube: http://youtube.com/c/axisbandtm
Twitter: https://twitter.com/weareaxisband
Website: https://www.axisband.ro

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This