Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Az Angyal

June 20 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Az Angyal

Sinopsis:

Maternitate. Resentiment. Siguranță. Moștenire. Ego. Rușine. Iubire. Mândrie. Instinct. Puritate. Abuz. Probleme care mereu au fost o parte relevantă a existenței umane de-a lungul istoriei noastre și acest lucru nu s-a schimbat de atunci. În primul rând, pentru că instinctul nu permite niciodată ca altceva să dicteze, pe de altă parte din cauza educației. Știați că 70% din caracteristicile noastre de bază sunt moștenite de la strămoșii noștri? Exact asta înseamnă educația.

Care este diferența dintre dorință și dorință? Între om și umanitate? O emoție atât de pură precum dorința poate fi de fapt rea? Cine caută copilul în sine și cui îi lipsește de fapt doar căutarea fericirii? Și cine are dreptul să îndeplinească aceste dorințe?

8 prieteni realizează că poate instinctele și dorințele noastre pot merge în direcții opuse, iar visele lor nu se îndeplinesc așa cum și-au imaginat.

“Teatrul este stomacul în care mâncarea este metamorfozată în două lucruri egale: vise și excremente.” (Jeryz Grotowski) Dacă dorința și visul ar fi un etudiu, fiecare ființă din această lume ar deveni dansator profesionist și l-ar căuta pe acel Dumnezeu care poate decide unde se termină acest duel de dans. Dacă există un sfârșit.

-Ágnes Gergely

Detalii

Data:
June 20
Interval orar:
8:00 pm - 10:00 pm
Categorii:
,
Tags:
RSVP:
https://fb.me/e/6vyJmWma1

Locație

Facultatea de Teatru şi Film / UBB Cluj
Strada Mihail Kogălniceanu, Nr. 4
Cluj-Napoca, Cluj Romania
+ Google Map
Phone
0264 590 066
View Locație Website

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!